Imagine din arhivă

Focuri de armă în Miami: Sunt morți și zeci de răniți

255
(reînnoit 16:31 30.05.2021)
Peste 20 de persoane au fost rănite la Miami, Florida, iar două au decedat în urma unor împușcături.

CHIȘINĂU, 30 mai - Sputnik. Peste 20 de persoane au fost rănite, două au murit în împușcăturile din Miami, Florida, a informat poliția locală citată de RIA Novosti.

S-a anunțat că un SUV alb s-a îndreptat spre sala de concerte, trei bărbați neidentificați cu arme și pistoale au ieșit din ea și au deschis focul asupra oamenilor de pe stradă.

"Sunt în locul în care a avut loc încă un act de violență intenționat și laș cu utilizarea armelor de foc, peste 20 de persoane au fost rănite și 2 din păcate au murit", a scris pe Twitter directorul departamentului de poliție din Miami, Alfredo Ramirez.

El a menționat că atacatorii au deschis focul asupra mulțimii și au tras la voia întâmplării. 

Împușcăturile au avut loc la o sală de concerte după ora locală la miezul nopții, duminică, în nord-vestul districtului Miami-Dade. Starea uneia dintre victime este apreciată ca fiind gravă.

Deocamdată poliția nu are informații despre atacatori. Serviciile de salvare au internat 8 victime, alte 12 victime au mers singure la spitale.

Cu o zi mai devreme, sa raportat că șase persoane au fost rănite și una a murit într-un alt incident cu împușcături la Miami.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

255
Tagurile:
Miami, focuri de armă
Встреча президентов России и США В. Путина и Дж. Байдена в Женеве

Putin: Rusia simte o legătură culturală și istorică cu Europa

16
Rusia simte o legătură culturală și istorică neîntreruptă cu Europa, iar prosperitatea și securitatea continentului vor fi posibile doar prin eforturi comune.

BUCUREȘTI, 22 iun – Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, în articolul “A fi deschis, în pofida trecutului”, dedicat comemorării celor 80 de ani de la începutul Marelui Război pentru Apărarea Patriei, a subliniat că Rusia este unul din cele mai mari state din Europa și simte o legătură culturală și istorică neîntreruptă cu ea.

Text articolul președintelui, scris pentru ziarul german Die Zeit, a fost publicat pe site-ul Kremlinului.

“Toată istoria postbelică a Europei Mari confirmă: prosperitatea și securitatea continentului comun sunt posibile doar prin eforturi comune a tuturor statelor, inclusiv Rusia. Pentru că Rusia unul din cele mai mari state europene. Noi simțim legătura culturală și istorică de neîntrerupte cu Europa”, a subliniat el.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

16
Tagurile:
Europa, Rusia, Putin


Загрузка...
Кадр из фильма Самый жаркий месяц

Miturile și legendele celui de-Al Doilea Război Mondial