Poliția din Londra

Un nou atentat în Marea Britanie? O maşină a intrat intenționat într-un grup de oameni

96
În comitatul Essex din Marea Britanie, un adolescent de 12 ani a murit şi alte şase persoane au fost rănite, după ce o maşină a lovit un grup de pietoni. Tragicul incident a avut loc ieri, 2 decembrie.

CHIȘINĂU, 3 dec – Sputnik, Doina Crainic. Incidentul a avut loc în apropierea liceului Debden Park din Loughton, comitatul Essex. Un bărbat în vârstă de 51 de ani a fost arestat sub suspiciunea de omor după ce un adolescent de 12 ani a fost ucis într-un accident provocat intenţionat, potrivit Sky News.

Poliția din Essex a declarat că bărbatul, Terry Glover, din Loughton a fost arestat și pentru alte șase acuzații de tentativă de omor și pentru că a provocat moartea unei persoane prin conducere periculoasă. De asemenea, a fost acuzat că nu a oprit la locul unei coliziuni și pentru condus fără asigurare.

Tragicul incident s-a petrecut la scurt timp după terminarea orelor la şcoală, luni, în jurul orei 15:20 pm.

De asemenea, patru adolescenți, elevi la Liceul Debden Park din Loughton, și o femeie în vârstă de 53 de ani au fost răniți când mașina a intrat în pietoni.

Poliția din Essex a declarat că răniţii au fost trataţi la fața locului şi la spital și că viaţa lor nu este în pericol.

96
Tematic
Alţi 8 imigranți, găsiți într-un camion frigorific care se îndrepta către Marea Britanie


Загрузка...