Poliția britanică

Seară însângerată la Londra: mai mulți oameni înjunghiați

307
(reînnoit 20:13 25.10.2019)
Șase persoane au fost arestate ieri seara la Londra, după un șir de atacuri cu cuțit în sudul capitalei britanice. Actele de violenţă au devenit „prea comune” pe străzile Londrei, scrie o publicaţie britanică.

BUCUREŞTI, 25 oct – Sputnik, Doina Crainic. Ieri, în a doua parte a zilei, au avut loc mai multe acte de violenţă, patru persoane fiind înjunghiate pe străzile din sudul Londrei, şase persoane fiind arestate. Actele de violenţă au devenit „prea comune” pe străzile Londrei, scrie publicaţia britanică My London News

Trei persoane au fost arestate după ce un adolescent de 16 ani a fost înjunghiat ziua în amiaza mare, după care au urmat alte trei înjunghieri în seara zilei de 24 octombrie.

În jurul orei 13:30, un adolescent de 16 ani a ajuns victima unui atac oribil cu cuțitul. S-a întâmplat în Millbrook Road, în Brixton. Victima a fost dusă urgent la spital, iar rănile îi pun viaţa în pericol. Tânărul se zbate între viaţă şi moarte. Poliția a arestat trei persoane în urma atacului, a anunţat un purtător de cuvânt al Poliției Metropolitane.

De asemenea, o serie de atacuri cu cuțitul au avut loc în Lewisham în cursul serii, poliția considerând că atacurile au fost legate între ele. Atacurile au fost raportate pe Campshill Road, la 17:55. Ofițeri și paramedici de la Serviciul de Ambulanță din Londra au sosit la faţa locului și au găsit un tânăr de 19 ani care avea mai multe răni de cuțit. A fost asistat la fața locului și apoi dus la spital.

Într-un al doilea incident, un tânăr de 20 de ani a sosit la un spital din sudul Londrei, suferind de răni provocate de cuțit.

De asemenea, Poliția a fost chemată în parcul Lewisham cu puțin înainte de ora 18:00. Acolo au găsit un tânăr de 23 de ani, cu răni provocate prin înjunghiere. A fost dus urgent la spital.

Zone din sudul Londrei au fost înconjurate şi închise de poliţie în urma acestor incidente şi au fost deschise anchete, care sunt în desfăşurare.

307
Tagurile:
înjunghiați, violență, Londra
Tematic
Teroarea pe străzile Londrei: lupte cu săbii, macete şi cuţite, 150 arestări – Video


Загрузка...