Poliția londoneză

Pericol pe străzile Londrei: Tânăr ucis cu cuțitul filmul şocant al crimei

442
(reînnoit 21:43 07.09.2019)
Doi adolescenți au alergat după un tânăr, care a încercat să se adăpostească într-un club din cartierul londonez Brixton. Din nefericire, tânărul nu a scăpat, fiind ucis prin înjunghiere de cei doi adolescenți chiar în fața unor copii aflaţi în club. Imagini cu impact emoţional puternic.

BUCUREŞTI, 7 sept – Sputnik, Doina Crainic. Înregistrarea video din clubul de tineret din cartierul londonez Brixton arată momentul oribil şi fatal când tânărul este înjunghiat.

Marți, 3 septembrie, Chibuzo Ukonu, de 18 ani, din High Road, Loughton, a fost găsit vinovat pentru omor. De asemenea, şi Rishon Florant, de 17 ani, din Peterborough Road, Waltham Forest, a fost găsit vinovat de crimă, potrivit mylondon.news.

Pe 21 februarie, aproximativ la ora 18:45, poliţia a fost anunţată că a avut loc o înjunghiere în centrul de tineret Marcus Lipton. Poliţişti, Serviciul de Ambulanță din Londra și Ambulanța Aeriană au sosit la faţa locului, găsindu-l pe Glendon Spence, în vârstă de 23 de ani, în stare critică în urma loviturii de cuțit. În ciuda eforturilor de a-l salva, Glendon a murit la ora 19:27.

Detectivii au stabilit că ambii vinovați sosiseră la clubul de tineret într-un BMW care fusese achiziționat cu câteva zile în urmă.

Glendon a căutat imediat să se refugieze în centru, pe care îl știa bine și pe care îl frecventa de mai mulți ani. Ukonu și Florant l-au fugărit, urmărindu-l şi purtând cuțite mari la vedere. După ce Glendon a fost trântit pe o masă de tenis, cei doi l-au atacat cu cuţitele, atac care a durat câteva secunde. La acel moment, în interiorul clubului se alau copii de 10 ani.

Apoi, Ukonu și Florantul s-au întors la mașină şi au plecat de la faţa locului. Mașina a fost găsită ulterior abandonată. Cei doi adolescenţi criminali au încercat fără succes să o incendieze.

A doua zi după atac, Florant avea intenția de a părăsi Marea Britanie cu un avion cu destinația Uganda, prin Dubai. Însă a fost reținut de polițiști la aeroport și arestat sub suspiciunea de omor.

Miercuri, 27 februarie, poliția a intrat la o adresă în Salford, Manchester. Ukonu se afla în interiorul casei de la adresă. El a fost arestat sub suspiciunea de crimă.

Ambii au fost ulterior acuzați de uciderea lui Glendon şi reținuți în arest, până când au condamnați acum trei zile.

„Ne aşteptăm ca cluburile de tineret să fie un loc sigur, un «sanctuar» unde tinerii să fie ei înșiși și să-și dezvolte abilitățile și talentele. Cei doi tineri care au dat buzna înăuntru, înarmat fiecare cu cuțite mari, au desfiinţat această idee de siguranţă cu acțiunile lor, la care, din nefericite, au fost martori mulţi copii. Acest atac a fost premeditat și această moarte subliniază natura absolut josnică a crimei cu cuțitul, dar și durerea și teroarea pe care o provoacă comunităților”, a declarat Richard Vandenbergh, de la Divizia de investigaţii în domeniul criminalităţii.

442
Tagurile:
Londra, înjunghiat, tânăr
Tematic
Îngrozitor: Moldovean, înjunghiat și bătut cu bestialitate în România


Загрузка...