Îngrozitor: Incendiu uriaş - 8 autospeciale și 60 de pompieri mobilizați Video

318
(reînnoit 12:32 07.06.2019)
O coloană uriașă de fum putea fi văzută ieri, în centrul Londrei, degajându-se dintr-un restaurant din zona prosperă Mayfair, unul dintre cele mai scumpe districte din Londra şi din lume. Zeci de pompieri s-au luptat până târziu cu flăcările.

CHIȘINĂU, 7 iun – Sputnik. Incendiul a izbucnit într-un restaurant de pe strada Albemarle, iar Brigada de Pompieri din Londra a dezvăluit că jumătate din podeaua din bucătărie și conductele de la parter până la nivelul acoperișului erau în flăcări, potrivit RT. Pompierii au fost chemaţi la faţa locului la ora locală 4:08 pm.

​„Acum sunt opt autospeciale pentru incendiu și aproximativ 60 de pompieri [care se luptă cu] incendiul de la restaurant”, a declarat brigada de pompieri pe Twitter.

Echipaje pentru stingerea incendiului, de la stațiile Soho, Lambeth, Kensington, Euston, Paddington, Chelsea și Dowgate, au fost mobilizate la fața locului. Cauza incendiului nu este cunoscută încă.

Potrivit martorilor oculari, clădirea a fost evacuată, iar persoanele care se aflau în apropiere au fost acoperite de „cenușa neagră”, în timp ce poliția a înconjurat zona cu un cordon de securitate, relatează Daily Mail

Kate Thomas, în vârstă de 26 de ani, care lucrează pe aceeași stradă pe care se află clădirea Thai Airways, unde s-a produs incendiul, a declarat pentru MailOnline că focul a izbucnit într-un restaurant indian, situat în interiorul aceleiași clădiri.

„Am văzut focul imediat după ce a izbucnit, iar fumul trebuie să se fi răspândit la aproximativ 50 de metri deasupra clădirii. Era imens”, a declarat ea.

318
Tagurile:
video, Incendiu, autospeciale, Londra, Marea Britanie
Tematic
Incendiu violent: Fumul gros a acoperit cerul în nordul Londrei – FOTO, VIDEO
Incendiu puternic în Chișinău, 80 de pompieri au luptat cu flăcările - Video


Загрузка...