Jaguar I-Pace

Salonul Auto de la Geneva - Mașina anului 2019 are cu ce ne surprindă (Foto)

231
(reînnoit 15:47 05.03.2019)
Automobilul francez Alpine A110 era foarte aproape de a câștiga titlul de mașina anului 2019 la Salonul Auto de la Geneva, obținând aproape același număr de puncte ca și SUV-ul electric britanic I-Pace Jaguar, un concurent direct al Tesla.

CHIȘINĂU, 5 mart - Sputnik. Jaguar I-Pace, un SUV electric 100%, tocmai a câștigat titlul de mașină europeană a anului 2019 în Elveția.

Pe marginea Salonului Auto de la Geneva, producătorul britanic, aparținând grupului indian Tata, a câștigat pentru prima dată acest premiu, acordat din 1964 de către un juriu format din jurnaliști din 23 de țări.

​Principalul său concurent, mașina franceză Alpine A110, a trecut la un pas de victorie: cele două modele au obținut același număr de puncte. Pentru a decide între ele, juriul trebuia să numere câte ori fiecare dintre acești doi candidați a fost clasat pe primul loc de unul dintre membrii săi. Jaguar I-Pace a ieșit victorios, câștigând două puncte.

Locul al treilea a fost acordat de jurnaliști sedanului Kia Ceed. Pe locul patru s-a clasat Ford Focus.

Comercializat de la 78.770 de euro, Jaguar I-Pace este un SUV compact 100% electric, cu o autonomie de 415 km și o viteză maximă de 200 km / h. Este un concurent direct al Teslei.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

231
Tagurile:
Jaguar, foto, masina, salon auto, Geneva
Tematic
Preferi să cumperi un automobil second hand adus de peste hotare? Vezi cum ești mințit
Vrei să cumperi un automobil? Află care ruginește cel mai repede


Загрузка...