Crimă, cuțit

Primar, înjunghiat pe scenă în timpul unui eveniment de caritate - Video

223
(reînnoit 13:38 14.01.2019)
Primarul din Gdansk a fost supus unei intervenții chirurgicale complicate, iar medicii sunt rezervați în privința șanselor lui de supraviețuire.

CHIȘINĂU, 14 ian – Sputnik. Primarul orașului Gdansk, Pawel Adamowicz, a fost înjunghiat de mai multe ori, duminică seară, în timpul unui eveniment de caritate, în fața a mii de oameni.

Atacatorul, un tânăr de 27 de ani, a urcat pe scena și i-a aplicat lui Adamowicz mai multe lovituri cu un obiect ascuțit. Totul s-a întâmplat la o strângere de fonduri pentru achiziţionarea de echipamente medicale.

Potrivit martorilor, bărbatul a urcat pe scenă, a luat microfonul și a început să acuze că a fost aruncat pe nedrept în închisoare de guvernul centrist, precedent al Platformei Civice (PO), apoi, l-a înjunghiat pe primar, relatează presa locală, citată de libertatea.ro.

Potrivit sursei, Pawel Adamowicz, a fost supus unei operații extrem de complicate, care a durat cinci ore. Medicii apreciază starea primarului în vârstă de 53 de ani drept foarte gravă și sunt rezervați în ceea ce privește șansele lui de supraviețuire.

Primarul a fost „grav rănit la inimă şi are alte răni la diafragmă şi la organele din cavitatea abdominală”, au precizat medicii.

Atacatorul a fost reținut de polițiști.

223
Tagurile:
Polonia, Gdansk, injunghiat, Primar
Tematic
Cutremurător: O mamă și-a înjunghiat copilul de mai multe ori - Detalii


Загрузка...