Olanda

Se întâmplă în Olanda: A fost decisă soarta bărbatului ce se crede mai tânăr cu 20 de ani

134
(reînnoit 16:14 03.12.2018)
Nebunie curată: Judecătorii din Olanda au decis soarta bărbatului care a solicitat instanței să-l recunoască mai tânăr cu 20 de ani.

CHIȘINĂU, 6 dec - Sputnik. Instanța de judecată din Olanda i-a respins solicitarea lui Emile Ratelband, a în vârstă de 69 de ani, prin care a cerut în luna noiembrie ca în actele sale să-i fie micșorată vârsta la 49 de ani, informează RIA Novosti, citând pagina oficială a Instanței de judecată.

”Domnul Ratelband are dreptul să se simtă cu 20 de ani mai tânăr și să se comporte corespunzător. Însă reducerea vârstei înseamnă excluderea a 20 de ani din actele oficiale, adeverința de naștere, de deces și de căsătorie”, precizează instituția.

Un alt argument pentru respingerea demersului a servit faptul că există multe alte legi care se referă la atingerea unei vârste, ceea ce ar face ca acestea ”să-și piardă rostul, în cazul dacă ar satisface cererea solicitantului”.

Totodată, instanța consideră că Ratelband nu a venit cu suficiente dovezi precum că ar fi discriminat pe criteriu de vârstă.

 

134
Tagurile:
nebunie, varsta, Olanda
Tematic
Olanda propune înființarea unui “Schengen militar” în Europa
Baie pentru câini, sau cum sunt spălaţi patrupezii în Olanda


Загрузка...