Italia

După viaductul de la Genova, un alt pod s-a prăbușit în Italia - Imagini

260
(reînnoit 15:47 11.10.2018)
La mai puțin de două luni de la prăbușirea podului Morandi din Genova, nordul Italiei, un accident similar a avut loc miercuri în Sardinia. În timpul unei ploi torențiale, o parte din podul unei autostrăzi s-a prăbușit. Deocamdată nu au fost raportate victime.

CHIȘINĂU, 11 oct — Sputnik. O porțiune de câțiva metri a unui pod de autostradă s-a prăbușit miercuri pe insula italiană Sardinia, potrivit unor imagini făcute publice de pompieri. Cauza accidentului sunt ploile abundente care au lovit regiunea.

​Acest pod se întinde peste un râu inundat în prezent, în apropiere de Cagliari. Din fericire, în momentul prăbușirii pe autostradă nu circulau vehicule, aceasta fiind închisă mai devreme din cauza apariției unei gropi. Deocamdată nu au fost anunțate victime.

Acest accident a avut loc la mai puțin de două luni de la prăbușirea podului Morandi din Genova, nordul Italiei. Partea sa centrală s-a prăbușit pe 14 august, provocând moartea a 43 de persoane, iar procurorii italieni își concentrează în prezent ancheta asupra posibilelor defecte de proiectare, precum și o întreținere necorespunzătoare a acestui pod construit între 1963 și 1967. ​

260
Tagurile:
autostrada, prabusire, imagini, pod, Italia
Tematic
Important pentru locuitorii Capitalei: Podurile din oraș pe care ar trebui să le evitați
În ce stare sunt podurile din Moldova: Iată ce spun experții


Загрузка...