Forbes

Cele mai influente personalități din Rusia, potrivit revistei Forbes

89
(reînnoit 16:35 26.09.2018)
Prestigioasa revistă săptămânală americană Forbes și-a prezentat clasamentul anual al greilor din Rusia. Politicieni, industriași, iată care sunt cele mai proeminente nume de pe această listă.

BUCUREŞTI, 27 sept — Sputnik, Doina Crainic. Revista americană Forbes a publicat lista actualizată cu cele mai importante personalități din Rusia.

În topul acestei liste compuse din 100 de nume se află președintele Vladimir Putin, recent clasat printre cele mai influente personalităţi de pe planetă.

Studenți la ore
© Sputnik / Сергей Мальгавко

„Vladimir Putin a trecut automat în fruntea listei, ca fiind cea de-a doua personalitate cu cea mai mare influență din lume, potrivit Forbes", se precizează în presă.

De asemenea, în top 5 au fost incluşi președintele consiliului de administrație al Sperbank, Herman Gref, directorul executiv al Gazprom, Alexei Miller, urmat de Igor Stechin, CEO-ul companiei petroliere ruseşti Rosneft, și de premierul rus Dmitri Medvedev.

De asemenea, pe listă se mai află ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, ministrul Apărării, Serghei Șoigou, și purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

Liderul Partidului Liberal Democrat din Rusia, Vladimir Zhirinovsky, încheie acest clasament.

89
Tagurile:
importanta, personalitati, revista americana, Forbes, Vladimir Putin, Rusia
Tematic
Oameni bogați vor înghețarea creierului pentru a "reveni la viață" după 200 de ani
Cum poți deveni milionar? Iată ce spune unul dintre cei mai bogați oameni din Moldova


Загрузка...