Violențe la protestul din 10 august 2018 de la București

A fost prins huliganul căutat pentru rănirea unei jandarmerițe la București

128
(reînnoit 10:58 14.08.2018)
Huliganul a fost prins, cercetările continuă pentru depistarea și prinderea celorlalți participanți la agresiunile de la protestul din 10 august

BUCUREȘTI, 14 aug — Sputnik, Evan Răutu. Dintr-o informare transmisă de Poliția Capitalei aflăm că polițiștii și procurorii l-au identificat și reținut pe individul care a participat la agresarea jandarmeriței în seara de 10 august și i-ar fi furat acesteia arma din dotare.

Operațiunea a avut la bază informațiile transmise de un cetățean, în urma apelurilor poliției și a prezentării fotografiei agresorului pe canalele de televiziune.

"Astăzi, în baza unei informații transmisă de un cetățean polițiștilor din Inspectoratul Județean de Poliție Ilfov, informaţie ce ne-a fost comunicată de urgență, a fost identificat bărbatul din fotografiile mediatizate", a informat Poliția Capitalei.

Serviciul Omoruri din DGPMB l-a condus la audieri pe cel identificat, ulterior Parchetul de pe lângă Tribunalul București a emis ordonanța de reținere.

Individul are 32 de ani și este acuzat de "nerespectarea regimului armelor și munițiilor (în forma sustragerii unei arme) și tulburarea ordinii și liniștii publice".

Sursa mai precizează că acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, și a altor instituții, precum și de sprijinul cetățenilor. "Mulțumim tuturor cetățenilor care s-au implicat".

Reacția Comisiei Europene la protestele din România: „E o problemă internă”>>>

Pistolul încă nu a fost recuperat, dar cercetările continuă "atât pentru găsirea pistolului sustras, cât și pentru identificarea celorlalți participanți la agresiune", informează Politia Capitalei.

Persoana căutată pentru rănirea jandarmeriței și furtul pistolului
Persoana căutată pentru rănirea jandarmeriței și furtul pistolului
128
Tagurile:
agresare, femeie jandarm, individ, politisti, proteste, procurori, Bucuresti, Romania
Тема:
Proteste violente la București - detalii, reacții, comentarii (14)
Tematic
București: Doi bărbați au fost reținuți pentru agresarea a doi jandarmi în Piața Victoriei
Probă făcută publică de jandarmi: Înregistrările violențelor! Video cu secvențe teribile!
Imagini cu impact: cum s-au desfășurat protestele din 10 august


Загрузка...