Tham Luang Rescue Operation Center

Operațiune de salvare la peștera Tham Luang: Câți copii mai rămân în subterană

191
(reînnoit 19:44 09.07.2018)
Operațiunea începută în ajun a fost reluată în dimineața zilei de luni, după ce s-a produs înlocuirea baloanelor cu aer comprimat utilizate în prima fază.

CHIȘINĂU, 9 iul — Sputnik. Labirintul de grote cu lungimea de 5 kilometri, în care inundația a blocat 12 copii thailandezi și însoțitorul lor adult, a fost parțial secat, dar o cincime din distanța până la gura peșterii mai trebuie parcursă în echipament pentru înot subacvatic.

Duminică, conform datelor precizate, au fost scoși la suprafață patru copii. Spre amiaza zilei de azi, site-ul publicației Khao Sod a comunicat despre salvarea celui de-al cincilea.

Salvarea copiilor, Thailanda
Salvarea copiilor, Thailanda

Apoi, rând pe rând, au apărut, însoțiți de salvatori, al șaselea, al șaptelea și al optulea băiat din grupul denumit, ca și echipa de fotbal din care fac parte, ”Mistreții de pădure”.

​Anterior a devenit cunoscut faptul că președintele Federației Internaționale de Fotbal, Gianni Infantino, și-a exprimat speranța că salvarea tuturor copiilor va avea loc cât de curând, astfel ca ei să poată fi oaspeți ai finalei Mondialului din Rusia.

191
Tagurile:
salvati, copii blocati, operatiune de salvare, pestera Tham Luang, Thailanda
Tematic
Thailanda: Mesajul emoționant al copiilor blocați de două săptămâni într-o peșteră
Operațiunea de salvare a copiilor rămași în peștera Tham Luang, amânată până luni


Загрузка...