Accident

Îngrozitor: O familie şi-a pierdut viaţa într-un grav accident de circulaţie - Video

942
(reînnoit 22:34 08.07.2018)
Tragedia a avut loc duminică, la intrarea bihoreană Beiuş, România. Cele patru persoane aflate în automobil nu au avut nicio şansă.

CHIŞINĂU, 8 iun — Sputnik. O întreagă familie si-a pierdut viaţa în dimineaţa zilei de duminică, în urma unui grav accident produs la intrarea în oraşul Beiuş din România.

Maşina, o Dacia Duster, în care se aflau cele patru victime s-a răsturnat în şanţul de la marginea drumului. Potrivit primelor cercetări, se pare că şoferul a adormit la volan, scrie presa din ţara vecină.

În urma accidentului a murit conducătorul autoturismului în vârstă de 49 de ani, soţia acestuia de 48 de ani, fiica lor de 25 de an şi ginerele de 27 de ani.

Potrivit Poliţiei Bihor, bărbatul a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă prin sensul opus şi şi s-a răsturnat în şanţul de la marginea drumului, unde s-a lovit de un tub de beton de la canalizare.

Două dintre victime au decedat pe loc, iar alte două au murit ulterior, în ciuda manevrelor de resuscitare întreprinse de salvatori.

942
Tagurile:
judetul Bihor, familie decedata, orasukl Beius, Dacia Duster, accident, Romania
Tematic
Detalii în cazul groaznicului accident de la Botanica: Un copil a murit la spital
Îngrozitor: o persoană rănită ieri în accidentului de pe Mihai Viteazul a murit la spital


Загрузка...