Youtube

Peste cinci miliarde de vizualizări pe YouTube: Piesa care a bătut toate recordurile

227
(reînnoit 19:51 08.04.2018)
Marele campion al YouTube-ului este Despacito, un videoclip care a înregistrat un succes fenomenal pentru Luis Fonsi și rapperul Daddy Yankee.

CHIŞINĂU, 8 apr — Sputnik. Piesa înregistrată de Luis Fonsi și Daddy Yankee, "Despacito", a stabilit un record remarcabil, devenind primul videoclip din lume care a ajuns la cinci miliarde de vizualizări pe YouTube.

Despacito — o piesă care atrage atenția pe străzile din Puerto Rico — a fost publicat pe YouTube în ianuarie 2017 și a câștigat rapid popularitate în afara Americii Latine.

Videoclipul a bătut deja trei recorduri pe YouTube: cel mai vizionat clip online, cel mai vizionat videoclip online și clipul cel mai vizualizat pe YouTube.

Bien que la plupart des hits aient tendance à perdre en popularité au fil des semaines, Despacito est resté extrêmement populaire.

Avec leurs 5 milliards de vues, Luis Fonsi et Daddy Yankee ont dépassé les autres artistes populaires sur la plateforme tels que Wiz Khalifa et Charlie Puth, dont la vidéo See You Again affiche n'a «que» 3,4 milliards de vues.

227
Tagurile:
cinci miliarde, Despacito, vizualizari, record, YouTube, videoclip
Tematic
Despacito în stil siberian
Cătălina Gheorghiu a spart piața cu Despacito: Nou record pe facebook – VIDEO


Загрузка...