Indicator Deveselu

Militari americani dislocați la baza NATO din Deveselu, reținuți de poliția română

1001
Un grup de militari americani dislocați la baza militară de la Deveselu din România au provocat un conflict major în plină stradă - iată motivul pentru care au snopit în bătaie un echipaj de poliție.

CHIȘINĂU, 2 apr – Sputnik. Militarii americani dislocați la baza militară de la Deveselu, România, le-au dat mari bătăi de cap forțelor de ordine din țara vecină. 

Potrivit presei locale, șapte militari americani de la baza militară NATO dislocată în apropierea localității Deveselu au provocat un amplu conflict cu forțele de ordine din România. Soldații au petrecut noaptea într-un local din Craiova, iar după ce s-au distrat și au băut alcool, au ieșit din club fără ca să plătească.

Agenții de pază ai localului i-au ajuns din urmă pe militarii americani și le-au cerut să-și plătească consumația. Soldații NATO însă în loc să achite bonul au provocat o ceartă de proporții în plină stradă. În acest timp, în preajmă patrula un echipaj de poliție care s-a oprit să rezolve conflictul. 

Soldații americani nu s-au supus însă cerințelor polițiștilor și au început să-i bată pe oamenii legii. Militarii au fost încătușați și duși la inspectoratul de poliție unde au fost audiați și amendați.

Incidentul a fost confirmat pentru Digi24 de reprezentanții marinei SUA, care au spus că acest caz face subiectul unei anchete interne. Dintre cei cinci militari amendați, trei sunt ofițeri.

1001
Tagurile:
soldati americani, miliatri NATO, Deveselu, Romania, conflict
Tematic
Scutul antirachetă de la Deveselu ar putea fi scos din România
Ce s-ar întâmpla dacă ar avea loc o explozie nucleară la Deveselu


Загрузка...