Președintele rus, Vladimir Putin și președintele american, Donald Trump

Casa Albă oferă detalii: Convorbirea telefonică Trump-Putin

68
(reînnoit 12:13 13.02.2018)
Luni, în cadrul unei discuții telefonice, președinții Statelor Unite și Rusiei au abordat probleme de interes comun, inclusiv problema nucleară nord-coreeană și conflictul israeliano-palestinian, a anunţat serviciul de presă de la Casa Albă

CHIȘINĂU, 13 feb — Sputnik. Casa Albă a dezvăluit subiectele care au fost luate în discuție, luni, de Donald Trump și Vladimir Putin, în cadrul unei convorbiri telefonice.

"Președintele Trump a reiterat importanța unor noi măsuri pentru realizarea denuclearizării Coreei de Nord", menţionează administrația americană într-un comunicat.

Potrivit Casei Albe, Trump a subliniat, de asemenea, necesitatea de a ajunge la un "acord de pace de durată" între Israel și Palestina.

"Președintele Putin a declarat că se va întâlni astăzi cu președintele palestinian Mahmoud Abbas (luni), iar președintele Trump a menționat că a venit timpul să lucrăm la un acord de pace de durată (între Israel și Palestina)" indică administrația liderului american.

Totodată, Trump a exprimat condoleanțe omologului său rus în legătură cu prăbușitrea avionului An-148, duminică, și și-a exprimat disponibilitatea de a ajuta la investigarea tragediei.

68
Tagurile:
Trump-Putin, convorbire telefonica, Casa Alba, detalii, White House, Donald Trump, Vladimir Putin, Rusia, SUA
Tematic
Documente declasificate: SUA au vrut să atace Coreea de Nord încă în 1994
Rusia „nu va fi surprinsă” dacă va izbucni un război în Coreea de Nord
Înaltă trădare! Trump găsește motivul pentru a aduce democraților grava acuză


Загрузка...