Vladimir Putin și Emmanuel Macron, imagine de arhivă

Când și unde se vor întâlni Putin și Macron

101
(reînnoit 22:20 02.02.2018)
Următoarea întrevedere între Macron și Putin ar putea avea loc în luna mai, în cadrul Forumului Economic Internațional de la Sankt Petersburg

CHIȘINĂu, 2 feb — Sputnik. Președintele Franței, Emmanuel Macron, va participa în luna mai la Forumul Economic Internațional din Sankt Petersburg. El ar putea să întreprindă însă și o vizită la Moscova. Întâlnirea președintelui francez cu liderul rus ar putea avea loc în luna mai, în capitala rusă sau la Sankt Petersburg, a comunicat pentru agenția RIA Novosti ambasadorul Franței la Moscova, Sylvie-Agnès Bermann.

„În timpul deplasării la Forumul Economic Internațional din Sankt Petersburg președintele Macron ar putea întreprinde o vizită la Moscova. Întâlnirea bilaterală ar putea avea loc atât la Moscova, cât și la Sankt Petersburg”, a anunțat diplomatul francez.

Anterior, ministrul rus al Afacerilor Externe, Serghei Lavrov, a anunțat că Macron a acceptat invitația de a vizita Federația Rusă pentru a participa la lucrările Forumului Economic Internațional de la Sankt Petersburg.

101
Tagurile:
se vor intalni, unde, cand, Emmanuel Macron, Vladimir Putin, Sankt Petersburg
Tematic
Ce spune Klaus Iohannis despre propunerile lui Macron de refondare a UE
S-a vândut ca pâinea caldă: Ce a declarat Brigitte Macron pentru revista Elle


Загрузка...