Poliția italiană

Caz şocant: Muncitori români exploataţi până leşinau în Italia

215
(reînnoit 10:22 19.12.2017)
A ieşit la iveală un alt caz şocant referitor la muncitori români exploataţi în străinătate. Aceştia erau ţinuţi în condiţii de neimaginat şi munceau până la leşin

CHIȘINĂU, 19 dec — Sputnik. Cinci români munceau ca sclavii în sudul Italiei, în mediul rural, în Caltagirone, Sicilia, la o fermă de creştere a animalelor. Lucrau de la 4 dimineața până seara târziu, peste 15 ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

Cei care îi exploatau erau doi frați, proprietarii fermei, care au fost arestați pentru condițiile inumane în care munceau românii, potrivit globalist.it.

Muncitorii locuiau într-o baracă de câţiva metri pătraţi, situată lângă grajdurile pentru animale, cu o singură baie. Cei doi frați arestați sunt de 50 și de 45 de ani, iar proprietarul fermei este tatăl lor, în vârstă de 81 de ani.

Carabinierii i-au sancționat pe cei vinovaţi cu amenzi de aproximativ 150 de mii de euro. Aceştia sunt deocamdată în arest la domiciliu, urmând să aibă loc procesul.

 

215
Tagurile:
Caltagirone, români, Condiții inumane, Proces, muncitori, arest la domiciliu, creştere a animalelor, fermă, Sicilia, Italia


Загрузка...