Donald Trump și Shinzo Abe

Donald Trump a provcat zâmbete ironice la palatul împăratului Japoniei

159
(reînnoit 09:07 07.11.2017)
Incidentul a fost mai curând o consecință a impacienței liderului american, decât a necunoașterii rigorilor și uzanțelor de protocol

BUCUREȘTI, 6 nov — Sputnik. Vizita la Akasaka, palatul impăratului Japoniei, include, în mod obligatoriu, un repaos ceremonial pe malul bazinului de apă din incinta complexului rezidențial, pe durata căruia sunt hrăniți crapii decorativi, care sunt podoaba acestui iaz.

Peștii sunt de o frumusețe rară, dar și destul de capricioși, cum le stă bine unor curteni răsfățați. Președintele Statelor Unite nu a avut răbdarea necesară ca să-i ademenească mai aproape, cum a procedat prim-ministrul nipon Shinzo Abe. La un moment dat, președintele american a răsturnat în apă tot conținutul cutiei cu hrană.

Imaginile postate pe net arată că asistența, inclusiv premierul nipon, Abe, și secretarul de Stat al SUA, Rex Tillereson, se străduiesc să nu izbucnească în râs.

Presa presupune că după această întâmplare, personalul responsabil de îngrijirea lacului va lucra peste program, fiid nevoit să asaneze apa, deoarece surplusurile de hrană pot afecta calitatea habitatului.

159
Tagurile:
uzanțe, pești, Protocol, Vizită oficială, Ironie, Rex Tillerson, Shinzo Abe, Donald Trump, Japonia, SUA
Tematic
Sondaj: Trump a devenit cel mai nepopular președinte din ultimii 70 de ani
Kremlinul a făcut un anunț important despre întâlnirea lui Putin cu Trump
Trump spune că ar putea avea o întrevedere importantă cu Putin


Загрузка...