Copil care doarme în scăunel auto - foto de arhivă

Strigător la cer: Doi copii au murit, uitați de părinții lor în mașină

580
(reînnoit 20:48 30.07.2017)
Pe parcursul ultimelor 24 de ore, doi copii au decedat din cauza neatenției părinților, fiind uitați de aceştia în mașină

CHIŞINĂU, 30 iul — Sputnik. În statul Arizona din SUA, doi copii care au fost lăsați de părinții lor în mașină pe timp de arşiţă cumplită, au decedat sufocaţi, scrie RIA Novosti, citând publicația Arizona Republic.

După cum menționează publicația, tatăl unuia dintre copii l-a uitat pe fiul său în mașină în timp ce afară era caniculă. Copilul în vârstă de doar un anișor a rezistat în mășină pe timp de câteva ore, însă a decedat apoi din cauza arşiţei sufocante.

Arizona Republic scrie că pe parcursul ultimelor 24 de ore un astfel de caz s-a mai întâmplat şi în altă localitate. Este vorba de un bebeluş de numai șapte luni care la fel a decedat în mașina încinsă de caniculă. Poliția a relatat că în acel moment copilul fusese lăsat în grija bunicilor.

Reprezentanții poliției i-a avertizat pe toți părinții ca să verifice de fiecare dată scaunele în care sunt așezati copii în timpul transportării cu automobilul pentru a se convinge că nu i-ai uitat acolo.

580
Tagurile:
Arizona, uitaţi, maşină, părinţi, decedat, copii, SUA


Загрузка...