Asteroid

Incredibil: sfârșitul lumii ar putea veni în februarie. Omenirea mai are 7 zile

4420
(reînnoit 19:10 09.02.2017)
Daily Mail publică o nouă teorie conspiraționistă despre sfârșitul lumii potrivit căreia globul pământesc și întreaga omenire ar trebui să dispară până pe data de 16 februarie.

CHIȘINĂU, 9 feb — Sputnik. Pământul va fi distrus în februarie 2017 ca urmare a unei coliziuni cu asteroidul 2016WF9, care se apropie de planeta albastră, transmite Sputniknews.ro cu referire la o teorie conspiraționistă publicată de Daily Mail.

Potrivit sursei, coliziunea va avea loc pe 16 februarie și va provoca un mega-tsunami, ceea ce va provoca sfârșitul lumii.

Un obiect cerestru, botezat 2016WF9, a fost descoperit anul trecut. Oamenii de știință încă nu au determinat dacă este vorba de un asteroid sau o cometă fără nor de praf. Diametrul acestui obiect este evaluat la un kilometru. Potrivit unui expert autoproclamat, citat de Daily Mail, acest obiect provine din sistemul Nibiru, planetă ipotetică din Sistemul Solar, existența căreia nu a fost încă demonstrată.

În timp ce Agenția Aerospațială americană (NASA) afirmă că obiectul nu amenință Pământul, expertul Daily Mail este convins că specialiștii NASA ne ascund adevărul.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

4420
Tagurile:
glob, omenire, sfârșitul lumii, februarie, NASA, Daily Mail
Tematic
Un nou cutremur a fost înregistrat în această dimineață, în Vrancea
Când va fi sfârșitul lumii - o explicație științifică simplă și îngrijorătoare
Soarele se va răci, luna va deveni roșie. Cum întâmpină Moldova sfârșitul lumii

Загрузка...