Egyptair

Autorităţile de la Chişinău precizează dacă sunt şi moldoveni la bordul MS181

964
(reînnoit 15:49 29.03.2016)
La ora actuală nu există informaţii exacte cu privire la prezenţa cetăţenilor moldoveni la bortul avionului MS181, care a fost deturnat marţi spre un aeroport din Cipru.

CHIŞINĂU, 29 mar – Sputnik. Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene verifică informaţiile despre pasagerii de la bordul avionului MS181 al companiei EgyptAir, care a fost capturat de un terorist kamikaze şi deturnat într-o altă direcţie.

Avionul a aterizat pe aeroportul Larnaca din Cipru. Acesta zbura pe cursa Alexandria – Cairo. Presa a scris că la bort se aflau 82 de persoane.

Anterior, compania EgyptAir a confirmat faptul că avionul MS181 a fost deturnat. Căpitanul aeronavei a reuşit să informeze dispecerii din Cairo despre capturarea aeronavei şi despre schimbarea cursului spre Cipru.

Potrivit primelor informaţii făcute publice de conducerea companiei aviatice, unul dintre pasageri, ameninţând echipajul că va detona centura cu explozibil pe care o are asupra sa, a cerut schimbarea direcţiei de zbor spre aeroportul Larnaca din Cipru.

964
Tagurile:
Alexandria-Cairo, Cursă aeriană, Deturnare, Cipru, Egipt
Тема:
Avion al companiei Egyptair, deturnat de un terorist (7)
Tematic
Cipru: după negocieri, 20 de pasageri au fost eliberaţi

Загрузка...