Russia Moldova Россия Молдова Фла Флаги

Moldova şi Rusia analizează posibilităţile de consolidare a relaţiilor economice

78
(reînnoit 17:32 07.06.2016)
Preşedintele Camerei de Comerţ și Industrie participă la cel de-al VII-lea Congres al Camerei de Comerţ şi Industrie din Federația Rusă.

CHIŞINĂU, 29 feb – Sputnik. Președintele Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, Valeriu Lazăr, se află la Moscova, unde participă la cel de-al VII-lea Congres al Camerei de Comerț și Industrie din Federația Rusă (CCI FR). 

La Moscova, Lazăr va avea o întâlnire bilaterală cu președintele CCI FR, Serghei Katîrin, în cadrul căreia urmează a fi examinate oportunitățile de intensificare a schimburilor comerciale și cooperării economice. De asemenea, vor fi discutate posibilitățile de colaborare între sistemele camerale pentru a susține proiectele întreprinderilor din ambele țari în domeniul economic, comercial și investițional.

Pe agenda de lucru a Congresului CCI a FR sunt trecute o serie de subiecte privind dezvoltarea Camerelor de Comerț și Industrie ca principali reprezentanți ai mediului de afaceri, studierea celor mai bune practici în acest sens și potențialul de interacțiune.

Între CCI RM și CCI FR există un acord bilateral de colaborare semnat încă în anul 1992 și actualizat în februarie 2008. De asemenea, sunt încheiate acorduri de cooperare și cu Camerele de Comerț și Industrie regionale din Federația Rusă printre care CCI Altai, CCI Saint — Petersburg, CCI Moscova, CCI Saratov, regiunea Rostov și Volgograd.

78
Tagurile:
Valeriu Lazăr, CCI, Moldova, economie, Rusia
Тема:
Moscova - Chişinău: 2016 ca timp al resetării (50)
Tematic
Moldova și Rusia revin la acordurile bilaterale privind migraţia forţei de muncă
La Moscova a avut loc a 67-a reuniune a Consiliului Economic al CSI

Загрузка...