Пентагон, Pentagon, SUA

Mass-media: Un nou șef din armata SUA, dispus furnizeze armament Kievului

19
(reînnoit 17:33 10.08.2015)
Generalul Mark Milly a preluat conducerea trupelor terestre ale SUA. El pledează activ pentru furnizarea armelor letale Kievului și pentru sporirea presiunii asupra Rusiei.

CHIŞINĂU, 10 aug — Sputnik. Senatul SUA a aprobat noii comandanți supremi ai armatei americane, informează postul TV Fox News.

Conducerea Corpului de Infanterie marină a fost preluată de general-locotenentul Robert Kneller, cea a trupelor terestre – de Mark Miller, iar a Marinei SUA – de John Richardson.

Expertul invitat de postul TV, jurnalistul de la Washington Jacqueline Klimas, menționează că, în cadrul ședinței de aprobare a candidaturilor acestora, toți trei generalii au scos în evidență Rusia în calitate de  «amenințare principală» pentru securitatea națională a Statelor Unite.

Aceste declarații sunt destul de neunivoce, deoarece administraţiei de la Casai Albă nu i-au prea plăcut declarațiile militarilor despre amenințarea rusă, a adăugat moderatorul Fox News.
«Este adevărat. Cred că generalul Milly are în anumite probleme opinii foarte diferite de cele ale administrației președintelui. Referitor la Rusia, acesta a declarat despre necesitatea furnizării armelor letale Ucrainei, în timp ce administrația pledează împotriva unei astfel de decizii. Eu cred că el și-a arătat dorința de a merge împotriva liniei promovate de Casa Albă», consideră Klimas.

19
Tagurile:
ameninţare, arme letale, armata SUA, Casa Albă, Kiev, presiuni, Senatul SUA, Fox News, SUA
Tematic
Senatorul Kruz: cu Rusia poate coopera un preşedinte al SUA puternic
NI: Rusia şi SUA îşi testează noile arme nucleare tactice
Opinie: BRICS înlătură cu inteligență monopolul SUA


Загрузка...