Площадь Венеции (Piazza Venezia) в Риме

Ameninţări în adresa primarului Romei

10
(reînnoit 15:35 25.06.2015)
Poliţia Italiei a găsit o scrisoare cu un glonţ şi ameninţări la adresa primarului Romei.

CHIŞINĂU, 25 iunie – Sputnik. Colaboratorii poliţiei au găsit, în centrul poştal mecanizat din aeroportul capitalei italiene Fumicino, o scrisoare cu un glonţ şi ameninţări în adresa primarului Romei, Ignazio Marino, informează joi ziarul Il Messaggero, din Roma.

Potrivit informaţiei parvenite de la organele de drept, autorul mesajului îi propune primarului Romei „să lase în pace oamenii care mor de foame şi să se ocupe de oamenii corupţi de lângă dânsul”.

Forţele speciale ale carabinierilor italieni au desfăşurat, la începutul lunii iunie, o operaţiune de proporţii de luptă cu mafia, în rezultatul căreia la Roma şi în alte oraşe au fost arestaţi 44 de oameni, inclusiv politicieni şi antreprenori de vază din capitală. Conform versiunii anchetei, este vorba despre existenţa  „unui sistem de corupţie extins”, care are legătură, în special cu finanţarea de stat a gestionării fluxurilor migraţionale.

Potrivit unei serii de instituţii mass-media, acest scandal de proporţii a pus la îndoială capacitatea lui Marino de a conduce gospodăria complicată a Romei.

 

10
Tagurile:
ameninţări, Roma, primar, poliţia
Tematic
Cetăţean italian cercetat penal de procurori


Загрузка...