Group photo at Independence Palace in Minsk after restricted attendance peace talks on Ukraine held by Russian, German, French and Ukrainian leaders, February 11, 2015

Minsk-2 nu are alternativă

17
(reînnoit 14:53 25.06.2015)
Este necesar de respectat punct cu punct acordurile de la Minsk ținând cont de interdependența prevederilor stipulate în acordul Minsk-2.

Unul din principalele rezultate ale întrevederii „cvartetului normand” poate fi considerată predispunerea de a depăși în continuare obstacolele și divergențele urmând singura cale posibilă de soluționare pașnică a conflictului ucrainean, consideră politologul Kirill Koktâș.

Miniștrii de externe ai „cvartetului normand” (Rusia, Germania, Franța și Ucraina), la întrunirea din 23 iunie de la Paris, au constatat încă o dată că acordurile de la Minsk privind reglementarea situației din Ucraina își păstrează actualitatea.

 

Ministrul de externe al FR, Serghei Lavrov, a spus că la această întâlnire miniștrii au convenit să înainteze în respectarea punct cu punct a negocierilor de la Minsk.

Nu există o alternativă a acestui proces, tot așa cum și înțelepciunea nu poate avea alternativă, consideră politologul.Описание: http://editor.sputnik.md/img/article_icon.gif

Sursa: RIA Novosti

17
Tagurile:
Minsk, acorduri, Întrevederea „cvartetului normand, Serghei Lavrov


Загрузка...