USA Freedom Act Passes US House Vote, Moves to Senate

Departamentul de Stat: vizita lui Nuland la Moscova n-a adus progrese

25
(reînnoit 10:35 19.05.2015)
Vizita consilierului Secretarului de Stat al SUA Victoria Nuland la Moscova n-a adus progrese, ea este îndreptată spre susţinerea comunicării, a declarat reprezentantul Departamentului de Stat, Jeff Rathke.

 

CHIŞINĂU, 19 mai – Sputnik Moldova. Vizita consilierului Secretarului de Stat al SUA Victoria Nuland la Moscova n-a adus progrese, ea este îndreptată spre susţinerea comunicării, a declarat reprezentantul Departamentului de Stat, Jeff Rathke.

“Noi nu putem anunţa despre progrese, aceasta este o parte a comunicării permanente active”, a spus Rathke jurnaliştilor. Nuland nu s-a întâlnit cu reprezentanţii administraţiei preşedintelui FR, a anunţat pentru jurnalişti, secretarul de presă al şefului statului, Dmitri Peskov.

„Nu. Nu au fost întâlniri”,  a spus Peskov, răspunzând la întrebarea jurnaliştilor, dacă a fost sau nu întâlniri ale consilierului Secretarului de Stat al SUA cu reprezentanţii administraţiei preşedintelui FR. În ajun, Nuland sosise la Moscova, unde a avut discuţii cu adjuncţii ministrului afacerilor externe al Rusiei, Grigori Karasin şi Serghei Reabkov, dar şi cu reprezentanţii organizaţiilor ruse pentru apărarea drepturilor omului.


25
Tagurile:
Victoria Nuland, Departamentul de Stat SUA, SUA
Tematic
Nuland va discuta la Moscova despre acordurile de la Minsk


Загрузка...