Baie în noroi: Mai mulți mistreți surprinși de camerele video

154
(reînnoit 18:10 21.12.2020)
Mai mulți porci sălbatici din rezervația naturală din Lituania au fost surprinși în timp ce se plimbau și făceau băi de noroi.

O familie de mistreți a fost filmată în rezervația naturală de stat Viešvilė din vestul Lituaniei. Videoclipul a fost postat pe pagina de Facebook a rezervației.

În imagini puteți vedea cum apare inițial un mistreț, dar aproape imediat după aceea mai multe animale ajung pe malul unui rezervor de apă. Se comportă calm, beau apă, iar unii dintre ei chiar fac o baie de noroi. Apoi, animalele fug repede din cadru.

Rezervația Viešvilė este situată în partea de vest a Lituaniei - în districtele Jurbarkas și Tauragė. A fost înființată în 1991 și se întinde pe o suprafață de 3.216 hectare.

Rezervația include zonele umede Artos și Gličius și zona din jurul pădurii Karšuva. Cea mai impresionantă este zona Artosios, cunoscută și sub numele de Marele Podiș, cu o suprafață de 1.072 ha.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

154
Tagurile:
video, mistreți
Tematic
Descoperire arheologică în centrul istoric al Capitalei - Video

UK: “Liderii G7” își pasează găleata ”acțiunii climatice” în timpul unui protest

4
(reînnoit 17:53 13.06.2021)
Activiștii de mediu din mișcarea Extinction Rebellion s-au deghizat în liderii ţărilor G7 la un protest desfășurat ieri în Falmouth, în timpul celei de-a doua zile a summit-ului.

Activiștii au fost văzuți trecându-și unul altuia și lovind o găleată a ”acțiunii climatice” subliniind ceea ce ei consideră ca fiind o lipsă de acțiune pentru soluţionarea crizei climatice.

Protestatarii au cerut ca guvernele, corporațiile și mass media să acorde mai multă atenție crizei climatice și să înceteze ceea ce ei văd ca fiind un fel de ”spălare verde” a urgenței ecologice.

Cel de al 47-lea summit al liderilor G7 a demarat vineri și trebuie să se încheie astăzi, președintele SUA a efectuat cu această ocazie prima sa vizită internațională de la ocuparea funcției în luna ianuarie curent.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

4
Tagurile:
protet, Summit G7, UK, Marea Britanie
Tematic
Marea Britanie, Cornwall - liderii lumii pozează pentru fotografia de grup la G7


Загрузка...

Italia: Un român a fost acuzat în cazul ”camionului morții” din Essex

47
(reînnoit 17:16 13.06.2021)
Un bărbat de 27 de ani a fost reținut lângă Milano în legătură cu moartea a 39 de imigranți găsiți în Essex, Marea Britanie, în 2019.

Filmarea prezentată public azi dimineață arată suspectul reținut de poliția italiană, fiind vorba despre un român.

Suspectul, Dragoș Damian, a fost acuzat de conspirație în a asista imigrarea ilegală, printre alte capete de acuzare.

În total, de 31 de bărbați și 8 femei, care aveau cetățenie vietnameză, și despre care se crede că erau muncitori imigranți fără acte, au fost găsiți decedați într-un camion în Essex, în octombrie 2019.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

47
Tagurile:
acuzat, reținut, român, Italia


Загрузка...