Nebunie curată: Ce a făcut o femeie geloasă când și-a văzut soțul dansând cu altcineva

1042
(reînnoit 10:24 14.10.2018)
Viral pe Internet: videoclip realizat la o nuntă din Georgia în care o femeie geloasă nu-și lasă soțul să facă un pas de lângă ea.

Filmulețul începe cu scena în care un bărbat dansează cu o tânără în bluză de culoare roz. Brusc, din spatele ei apare soția bărbatului și se postează între cei doi dansatori. Urmăriți în înregistrarea video ce s-a întâmplat mai departe.

 

 

 

1042
Tagurile:
femeie geloasa, nunta, video, Georgia
Tematic
De necrezut: Nuntă, mire, mireasă și echipa mobilă a batalionului „Fulger” - Video

Emisiunea ”ATITUDINI”

8
(reînnoit 09:28 05.08.2020)
Aproape 60 la sută dintre femeile din țara noastră, cu vârste între 25-61 de ani, nu au făcut niciodată testul citologic, potrivit unui studiu național. Și aceasta este o problemă, deoarece datorită testului poate fi prevenit cancerul de col uterin.

Pentru a atrage atenția asupra acestui fapt, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a relansat campania națională Păstrează sănătatea! Fă testul citologic! Detalii discutăm, la ”ATITUDINI”, cu Diana Văluță, șefa Unității de Coordonare a Implementării Screeningului Cervical din cadrul Institutului Mamei și Copilului și Victoria Condrat, fostă pacientă.

Aproape 60 la sută dintre femeile din țara noastră, cu vârste curpinse între 25-61 de ani, nu au făcut niciodată testul citologic, potrivit unui studiu național. Și aceasta este o problemă, deoarece datorită testului poate fi prevenit cancerul de col uterin. Boala nu reprezintă un pericol pentru viață doar dacă este depistată și tratată în stadii incipiente. Pentru a atrage atenția femeilor asupra acestui fapt, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a relansat campania națională Păstrează sănătatea! Fă testul citologic! Detalii discutăm, la ”ATITUDINI”, cu Diana Văluță, șefa Unității de Coordonare a Implementării Screeningului Cervical din cadrul Institutului Mamei și Copilului și Victoria Condrat, fostă pacientă.

8


Загрузка...

Locuitorii satului Ciutești, Nisporeni cer nu fie închis gimnaziul din localitate

2048
Părinții și profesorii din Ciutești, raionul Nisporeni, sunt revoltați că în data de 21 mai consiliul Raional Nisporeni a decis transformarea acestei instituții din gimnaziu în școală primară-grădiniță.

Comitetul părintesc a înaintat o petiție Direcției Raionale de Învățământ Nisporeni și Ministerului Educației, în care cere ca această decizie să fie revizuită, astfel ca copii lor să nu fie nevoiți să meargă la școală în satul vecin, Seliște.

Părinții, care s-au întrunit astăzi la adunarea comitetului părintesc, afirmă că copiii lor au dreptul să învețe în propria localitate, mai ales că gimnaziul Ciutești are o clădire bine amenajată, bună pentru a primi copiii din data de 1 septembrie.

Ciuteștenii speră că autoritățile raioane și naționale își vor revizui decizia, altfel din sat vot pleca și mai mulți oameni, în special, tinerii.   

Edificiul gimnaziului din Ciutești era revăzut pentru 464 de elevi. Când a fost dat în folosință, în 2002, la gimnaziu mergeau 272 de elevi, iar în perioada sovietică în școala veche din erau peste 330 de elevi.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

2048
Tagurile:
protest, închis, gimnaziu, nisporeni, Ciutești


Загрузка...
Oameni pe stradă

Moldova: Trei avertizări majore pentru săptămâna aceasta

0
(reînnoit 11:35 05.08.2020)
Serviciul Hidrometeorologic de Stat avertizează că în următoarea perioadă vom avea parte de caniculă și există pericol de incendii.

CHIȘINĂU, 5 aug - Sputnik. Serviciul Hidrometeorologic de Stat avertizează că în perioada 5-9 august pe arii extinse se vor menține temperaturi maxime ale aerului, cu valori cuprinse între +33..+34°C. În aceste condiții există pericol excepțional de incendiu. 

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență îndeamnă populația să respecte cu strictețe regulile antiincendiare. Cetățenii sunt atenționați că, în condiții de temperaturi ridicate și umiditate redusă, orice scânteie poate provoca incendii de proporții. Oamenii sunt rugați să evite utilizarea focului deschis în preajma spațiilor locative, forestiere și a lanurilor de cereale pentru prevenirea incendiilor şi extinderea acestora. Totodată, maturii sunt rugați să-și monitorizeze copiii. Să nu le permită jocul cu sursele de aprindere.

Pericol pentru vârstnici, copii și bolnavi

Canicula reprezintă risc pentru persoanele vârstnice, copiii, bolnavii cu afecțiuni cronice, în special cardiace și respiratorii. În perioada caniculară este indicat acestor persoane să evite aflarea la soare în orele de vârf, să se protejeze de razele solare în spații răcoroase, umbrite și să consume cât mai multă apă potabilă. IGSU avertizează repetat că în perioada cu temperaturi ridicate scăldatul în bazinele acvatice din țară poate provoca tragedii.

Salvatorii menționează că scăldatul în locuri neamenajate cu stații de salvare precum și aflarea minorilor nesupravegheați în preajma râurilor, lacurilor se interzice. În caz de situații de risc persoanele sunt rugate să apeleze Serviciul 112 pentru acordarea ajutorului necesar din partea echipelor de urgență. 

Prognoza meteo pentru Moldova 

Săptămâna aceasta vom avea temperaturi ridicate. Valorile termice vor fi de +28..+31 de grade Celsius în nord, +29..+32 de grade în centru și +30..+33 de grade în sud.

Puțini nori vor fi prezenți pe cer în regiunile de centru și sud, dar în nord Soarele va fi umbrit un pic mai mult. Vântul va fi destul de vioi și ne va ajuta să facem față arșiței – va sufla din sud-est, cu o viteză de 2-7 metri pe secundă.

Presiunea atmosferică va fi normală. În noaptea spre joi, 6 august, temperatura aerului va coborî până la +14..+17 grade în nord, +15..+18 în centru și +16..+19 în sud.

Pentru joi sunt anunțate maxime termice cu două grade mai înalte decât miercuri: +30..+33 de grade în nord, +30..+34 grade în centru și +31..+34 grade în sud. Până în data de 9 august este în vigoare un Cod Galben de caniculă și pericol de excepțional de izbucnire a incendiilor, din cauza secetei și temperaturilor înalte.
De asemenea, până pe 10 august meteorologii au instituit un Cod Galben de secetă hidrologică în râurile mici și bazinele acvatice din țară – fenomenul este provocat de lipsa precipitațiilor și temperaturile înalte.  

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

0
Tagurile:
avertizare, Moldova
Tematic
Un roi de albine a lăsat mască zeci de oameni pe o stradă aglomerată - Video, Foto


Загрузка...