Video incredibil: Un vânzător face mișto de un cumpărător

294
(reînnoit 15:58 13.02.2019)
Se pare că nimeni nu și-ar dori să fie în locul acestui cumpărător, dar tipul, în ciuda glumelor vânzătorului, a demonstrat o răbdare incredibilă.

Uneori, trucurile de marketing pentru atragerea cumpărătorii depășesc normele etice și devin agasante. Evident, cu excepția cazului în care clientul nu "frânează".

Cei din jur pot urmări în schimb momente de un real umor.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

294
Tagurile:
client, incredibil, video, Lume
Tematic
I-a dat ”de fumat”: Cea mai tare farsă a unui șofer de TIR - Video
Incredibil: Ce se întâmplă cu baloanele de săpun la temperaturi joase – Video

Imagini rare: Un leopard caucazian filmat în munții din Armenia

134
(reînnoit 19:53 01.12.2020)
Leopardul caucazian căscă și se pregătește să doarmă în munții Syunik din Armenia - imagini rare surprinse de oamenii de știință de la Complexul Biosferei Zangezur.

Un leopard caucazian a fost văzut din nou în munții Syunik din Armenia. Ministerul armean al Mediului a publicat pe pagina de Facebook un scurt videoclip în care felina este surprinsă în clipele sale de odihnă, în pădurile din Syunik.

Ca urmare a activităților de monitorizare desfășurate de filiala armeană a World Wildlife Fund (WWF) a Ministerului Mediului la Complexul Biosferei „Zangezur” SNCO, camerele video au înregistrat din nou un leopard caucazian în Parcul Național Arzik.

Videoclipul îl surprinde pe leopard în timp ce se odihnește în pădure. La început se scarpină, apoi căscă și se întinde liniștit.

Trebuie remarcat faptul că leopardul caucazian este înregistrat în Cartea roșie a animalelor din Armenia.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

134
Tagurile:
Armenia, leopard, Video
Tematic
Uimitor: Tigrul eliberat de Vladimir Putin şi-a găsit o nouă dragoste - Foto


Загрузка...

Capitala a îmbrăcat straie de sărbătoare

49
În orașul Chișinău se simte deja atmosfera sărbătorilor de iarnă. În această seară a fost inaugurat pomul de Crăciun din Scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului”.

La ceremonia festivă au participat mai puțini oameni decât în anii precedenți, când în jurul bradului era îmbulzeală.

Edilul-șef al Chișinăului a transmis un mesaj de felicitare pentru locuitorii și oaspeții capitalei într-o înregistrare video.

După inaugurare a urmat un mic concert, dar nici acesta nu s-a desfășurat cu prezența fizică a artiștilor. A fost proiectată înregistrarea spectacolului pe ecranele instalate lângă brad.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

49
Tagurile:
brad, chișinău
Tematic
Bucurie pentru 12 copii din centrele de plasament: Au putut admira bradul de la Kremlin


Загрузка...
Ministrul afacerilor externe și integrării europene Aureliu Ciocoi, și Yerlan Mukashev, consulul general al Republicii Kazahstan în Republica Moldova

Vom avea o ambasadă a Kazahstanului la Chișinău: Iată de când

0
Misiunea diplomatică va contribui la dezvoltarea relațiilor dintre țările noastre, în aspect politic, dar și comercial-economic.

CHIȘINĂU, 2 dec – Sputnik. Autoritățile kazahe au decis să avanseze statutul Consulatului General al Republicii Kazahstan cu sediul la Chișinău. Consulul general al Republicii Kazahstan în Republica Moldova, Yerlan Mukashev, l-a informat despre aceasta pe ministrul moldovean de Externe, Aureliu Ciocoi.

Transformarea Consulatului în Ambasadă urmează să se producă până la sfârșitul anului curent.

Aureliu Ciocoi a salutat decizia și și-a  exprimat  convingerea că activitatea misiunii diplomatice kazahe la Chișinău ”va contribui în mod semnificativ la promovarea și dezvoltarea continuă a relațiilor între cele două state atât în plan politic, comercial-economic, cât și cultural”, în spiritul bunelor relații bilaterale.

Cei doi oficiali au făcut de asemenea  un schimb de opinii asupra modalităților de intensificare a cooperării reciproc avantajoase, fiind propusă organizarea în timpul apropiat, în format de videoconferință, a consultărilor politice interministeriale moldo-kazahe între ministerele de externe, la nivelul de secretar de stat/viceministru. Totodată, va fi examinată posibilitatea convocării următoarei ședințe a Comisiei interguvernamentale moldo-kazahe pentru colaborare comercial-economică.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

0
Tagurile:
Moldova, Kazahstan, ambasadă
Tematic
Prim-ministrul Chicu a discutat cu omologii săi din Federația Rusă și Kazahstan


Загрузка...