Finala concursului „Tu eşti super!": Ana Erhan, în duet cu Arsenium

313
(reînnoit 11:48 13.06.2017)
S-a încheiat primul concurs internațional de interpretare vocală pentru copii "Tu ești super!".

CHIŞINĂU, 28 mai — Sputnik. Învingătoarea concursului a devenit Valeria Adleiba din Abhazia, însă toţi participanţii au fost premiaţi de Agenţia Sputnik.

Reprezentata Moldovei, Ana Erhan, a evoluat pe scena Palatului de Stat din Kremlin în calitate de invitat special al concursului „Tu eşti super!".

Mica şi talentata artistă din ţara noastră, în vârstă de doar opt ani, a interpretat în duet cu ex-solistul trupei "O-zone", Arsenium (Arsenie Todiraş), hitul internaţional "Dragostea din tei", ridicând practic sala în picioare.

„Aproape că nu am mai avut emoţii — m-am obişnuit deja. Poate doar un pic… Altfel, totul a fost super!, a declarat mulţumită Ana la ieşirea din scenă.

Арсений и Анна Ерхан
© Sputnik / Илья Питалев
Ana Erhan şi Arsenium

Arsenie a povestit că a cunoscut-o pe Ana Erhan acum două săptămâni, în cadrul repetiţiilor, şi s-au îndrăgostit practic unul de celălalt.

„Este o fetiţă minunată şi talentată. Sunt încântat, am făcut un duet minunat, de parcă am fi cântat tot timpul împreună. Mulţumesc Sputnik! Ar trebui să fie cât mai multe concursuri de acest fel, pentru că sunt o adevărată şansă pentru copiii din întreaga lume. Sper că acest concurs va avea un mare viitor", a menţionat interpretul.

Toţi participanţii la concursul „Tu eşti super!" au avut parte de o mare surpriză din partea Agenției de Presă și Radio Sputnik. Aceştia vor avea posibilitatea să se odihneasă la Marea Neagră, în tabăra "Orlionok".

Proiectul „Tu ești super!" a fost lansat de postul de televiziune NTV și Agenția de Presă și Radio Sputnik pentru a le oferă copiilor talentați, lipsiți de îngrijirea părintească, șansa de a se face auziți. Printre cei 92 de participanți au fost copii din Rusia, Abhazia, Azerbaidjan, Armenia, Belarus, Georgia, Kazahstan, Kirghizia, Moldova, Ucraina, Estonia și Osetia de Sud.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

313
Tagurile:
"Dragostea din tei", Arsenium, Ana Erhan, Tu eşti super!", finala, Kremlin, concurs, Rusia
Tematic
Concursul "Tu ești super", la o nouă etapă

Cum ventilăm corect încăperile - Video

41
(reînnoit 16:20 25.02.2021)
Calitatea aerului din casă determină confortul și sănătatea întregii familii. O ventilare corectă asigură casa cu aer proaspăt, reglează nivelul de umiditate și reduce riscurile apariției mucegaiului sau a bolilor respiratorii.

Agenția pentru Eficiență Energetică a lansat un nou spot video, însoțit de un pliant ce conține informații privind ventilarea corectă a încăperilor. În acest sens, AEE vă recomandă:

  • Ventilați regulat încăperile sau utilizați un dispozitiv de ventilație complet automatizat;
  • Verificați umiditatea din încăperi. Dacă aceasta este de 55% sau mai mult, aerisiți camera;
  • Eliminați sursele de mucegai– nu uscați rufele în încăpere.

Agenția pentru Eficiență Energetică este autoritatea administrativă în subordinea Ministerului Economiei și Infrastructurii și are misiunea de a implementa politica de stat în domeniul eficienței energetice, performanței energetice a clădirilor, precum și a valorificării surselor de energie regenerabilă, inclusiv prin atragerea și gestionarea resurselor financiare în vederea finanțării proiectelor în domeniile respective într-un mod durabil din punct de vedere al mediului înconjurător și a schimbărilor climatice.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

41


Загрузка...

Incendii forestiere în Japonia

22
(reînnoit 12:32 25.02.2021)
Incendii de pădure s-au declanșat în apropiere de Ashikaga, iar guvernul local a emis un ordin de evacuare a zeci de gospodării din oraș.

Incendii de pădure s-au declanșat în apropiere de Ashikaga, iar guvernul local a emis un ordin de evacuare a zeci de gospodării din oraș.

Pompierii au reluat eforturile de combatere a focului cu asistență aeriană.

Flacăra, care a început duminică lângă vârful muntelui Ryogai, a mistuit cel puțin 76,5 hectare (765.000 de metri pătrați) de teren.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

22
Tagurile:
Japonia, Incendii forestiere, Incendii
Tematic
Risc de incendii: Nereguli depistate în instituțiile medicale


Загрузка...
Maia Sandu

De ce este în stare Maia Sandu de dragul alegerilor anticipate

0
Președintele Republicii Moldova Maia Sandu nu are de gând să semneze un nou decret privind desemnarea unui candidat la funcția de prim-ministru.

CHIȘINĂU, 26 feb - Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu nu va desemna un nou candidat la funcția de prim-ministru.

Aceasta va aștepta data de 23 martie, când expiră cele 45 de zile de la demisia Guvernului Chicu, iar în cazul în care nu va fi votat un nou Guvern, Parlamentul poate fi dizolvat. Mai mult, președintele nu va iniția nici consultări cu fracțiunile parlamentare, așa cum a decis marți, 23 februarie, Curtea Constituțională. În cazul unei emisiuni televizate, Maia Sandu a declarat că va organiza întrevederi cu experții și reprezentanți ai societății civile. 

„Nu văd rostul acestor acțiuni în situația în care am înțeles că majoritatea deputaților de acolo au alte interese decât interesele cetățenilor. Eu o să discut cu reprezentanții societății civile, cu oameni din domeniu, respectiv, specialiști în drept constituțional. Asta o să fac în următoarele zile. Cel mai probabil, începând cu ziua de luni, să vedem cum văd ei această situație”, a declarat Maia Sandu în cadrul emisiunii. 

Aceasta a mai săus că Înalta Curte va trebui să spună dacă s-au întrunit circumstanțele pentru dizolvarea Parlamentului. Amintim, Constituția prevede dizolvarea Parlamentului dacă nu investește un Guvern timp de 3 luni.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

0


Загрузка...