(1:09 / 6.88Mb / просмотров видео: 162)

Dezordini la frontiera Ungariei: poliția a folosit tunurile de apă

23
(reînnoit 13:54 17.09.2015)
Polițiștii ungari au folosit tunuri de apă și gaze lacrimogene împotriva refugiaților care s-au îmbulzit la frontiera sârbo-ungară. Anterior, imigranții au atacat forțele de ordine, aruncând cu bețe și pietre.

CHIŞINĂU, 17 sept – Sputnik. La frontiera sârbo-ungară, în localitatea Horgos, au izbucnit dezordini, a anunțat miercuri corespondentul RIA Novosti. Polițiștii ungari au utilizat tunuri de apă împotriva refugiaților care au recurs la acțiuni violente, aruncând în ei cu bețe și pietre.

Anterior, imigranții au încercat să doboare gardul ridicat la frontieră, iar ca răspuns, polițiștii au utilizat gaze lacrimogene. În confruntările cu refugiații, care au încercat să traverseze frontiera ungară, au fost răniți 20 de polițiști. Despre aceasta a anunțat pentru RIA Novosti conducerea poliției din regiunea Csongrad. La locul incidentului au fost trimise întăriri, inclusiv trupele speciale ale Centrului Național Antiterorism.

Potrivit organelor de drept din Ungaria, la frontieră s-a acumulat un număr de circa 5 mii de refugiați. Ei încearcă să ajungă în Ungaria și Austria pentru a traversa, ulterior, frontiera Germaniei.

Noua legislație în domeniul imigrației a intrat în vigoare în Ungaria la 15 septembrie. Potrivit acesteia, controlul la frontieră a fost înăsprit considerabil și a fost introduse pedepse pentru trecerea ilegală a acesteia.

23
Tagurile:
tun de apă, dezordini, imigranţi, frontieră, Ungaria
Тема:
Criza imigraţiei (41)
Tematic
MAI: Slovacia a reluat controlul la frontierele cu Ungaria și Austria
Ungaria intenționează să închidă hotarele pentru migranți de la 15 septembrie
Scandal diplomatic între România şi Ungaria, pe fondul crizei refugiaţilor

sys_stories    Загрузка...