(1:42 / 10.76Mb / просмотров видео: 31)

FC „Milsami” s-a calificat în runda a treia a preliminariilor Ligii Campionilor

53
(reînnoit 10:55 23.07.2015)
FC „Milsami”, după două întâlniri consecutive, a învins echipa bulgară „Ludogoreţ” şi a ajuns în a treia rundă de calificare a Ligii campionilor.

Campioana Moldovei la fotbal, cu zece jucători, pe teren propriu, a învins cu scorul de 2:1 echipa oaspete. În minutul 25 scorul a fost deschis de atacantul oaspeţilor, Vanderson, dar deja în minutul următor Gheorghe Andronic a restabilit egalitatea. Următorul gol a fost înscris în poarta oaspeţilor de Petru Racu. Anterior, echipa orheiană a învins aceeaşi echipă bulgară cu scorul de 1:0 în turul doi de calificare al Ligii campionilor.

Patronul FC Milsami, Ilan Şor, pe tribuna stadionului din Orhei
facebook.com/milsami.md
Patronul FC "Milsami", Ilan Şor, pe tribuna stadionului din Orhei
Proprietarul „Milsami”, omul de afaceri moldovean şi primarul de Orhei, Ilan Şor, a urmărit meciul alături de prietenii şi colegii săi de la tribuna stadionului. Acesta nu şi-a putut stăpâni emoţiile după fluierul de final al arbitrului norvegian, Svein-Erik Edvartsen.

„Vom lupta în Liga campionilor. Nu vreau să fac nici un fel de pronosticuri, dar cred că „Milsami” va intra în istoria acestui turneu”, a declarat Ilan Şor pentru corespondentul Sputnik Moldova.

În a treia rundă de calificare a Ligii campionilor clubul orheian, care ocupă locul 313 în ratingul UEFA, va se va întâlni cu echipa albaneză „Skenderbeu”, aceasta din urmă ocupând poziţia 249 în ratingul UEFA.

53

sys_stories    Загрузка...