femeie mirată, imagine de arhivă

Uimitor: Invenția care îi bagă în sperieți chiar și pe hoți

646
(reînnoit 11:25 31.01.2018)
Ți-ai pierdut portmoneul? În curând asta nu va mai fi o problemă. Datorită inventatorilor armeni, acesta va putea fi găsit chiar și la alt capăt de lume

CHIȘINĂU, 31 ian — Sputnik. Portmoneul „inteligent" elaborat de către inventatorii armeni are deja 2500 de cumpărători, deși startul oficial al vânzărilor va fi dat abia în decembrie anul curent, transmite Sputnik Armenia.

Ați întâlnit vreodată o „prietenie" atât de strânsă între portmoneu și telefonul mobil, astfel încât, atunci când unul se pierde, celălalt să bată alarma?

Inventatorii armeni au decis să-l scutească o dată pentru totdeauna pe omul modern de o problemă foarte actuală cum este pierderea/rătăcirea portmoneului sau a telefonului mobil. Așa dar, cum numai ai pierdut portmoneul „inteligent" Volterman, la scurt timp pe telefonul mobil al posesorului se va activa funcția „Bluetooth alarm", dând de știre că portmoneul nu se mai află la locul său.

Mai mult ca atât, în portmoneu este montată o cameră. Dacă hoțul sau cel care a găsit portmoneul îl va deschide, camera se va declanșa imediat fotografiind persoana respectivă și expediind imaginea pe smartphone.

646
Tagurile:
nu va mai fi o problema, baga in sperieti, inventie, hoti, uimitor, portmoneu, Sputnik Armenia, Armenia
Tematic
Superdrona cu reacție: o nouă invenție în dotarea Ministerului rus al Apărării
A fost inventată în România: Mașina care parcurge 5000 km cu trei litri de apă


Загрузка...