Fotbal fără spectatori

Iată care va fi soarta meciurilor de fotbal ale echipei naționale cu Andorra și Rusia

62
(reînnoit 18:50 11.03.2020)
Ministerul Educației a anunțat condițiile în care se vor desfășura cele două meciuri amicale ale echipei naționale cu Andorra și Federația Rusă.

CHIȘINĂU, 11 mart - Sputnik. Meciurile de fotbal ale echipei naționale a Republicii Moldova cu Andorra și Federația Rusă se vor juca fără spectatori. Anunțul a fost făcut de Ministerul Educației, după o întrevedere a ministrului Corneliu Popovici și a secretarului de stat în domeniul tineret și sport, Ion Gheorghiu, cu președintele Federației Moldovenești de Fotbal, Leonid Oleinicenco. 

”S-a decis  ca meciul amical dintre Republica Moldova și Andorra programat pentru 26 martie, orele 19:45, în incinta Arenei Mici a Complexului Sheriff, Tiraspol, și meciul amical dintre Republica Moldova și Federația Rusă, programat pentru 31 martie, orele 19:45, în incinta Stadionului Zimbru din municipiul Chișinău, să se dispute cu porțile închise, fără spectatori”, anunță Ministerul printr-un comunicat.

Ministerul Educației precizează că ambele meciuri de fotbal vor fi transmise în direct.

Amintim că Ministerul Educației a emis un ordin care interzice organizarea și desfășuarea manifestărilor sportive/antrenamentelor/întrunirilor în masă în instituțiile sportive din țară, cu participarea unui număr mai mare de 50 de persoane, până pe 1 aprilie 2020.

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării reiterează importanța respectării măsurilor de protecție și prevenire a răspândirii infecție cu virusul Covid-19 emise de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Agenția Națională pentru Sănătate Publică și Organizația Mondială a Sănătății.

62
Tagurile:
Andorra, Rusia, Moldova, Fotbal
Тема:
Coronavirusul, știri de ultima oră (439)
Tematic
Decizie de ultimă oră: Vânzarea biletelor pentru meciul amical Moldova-Rusia, amânată


Загрузка...