Fotbal, suporteri moldoveni - Imagine simbol

Meciul Turcia Moldova: Naționala țării noastre vrea „scoată un rezultat pozitiv”

209
(reînnoit 14:14 25.03.2019)
Meciul de fotbal Turcia – Moldova va avea loc luni, 25 martie curent.

CHIȘINĂU, 25 mart – Sputnik. Meciul dintre Turcia și Moldova din cea de-a doua etapă din faza grupelor de calificare la Campionatul European de Fotbal 2020 va avea loc astăzi, începând cu ora 19:00.

футбольный матч Молдова-Франция
© Sputnik / Miroslav Rotari

Selecționata Moldovei vrea să arate un fotbal pe cinste care să placă suporterilor. Naționala Moldovei a efectuat aseară un antrenament oficial pe stadionul din Eskișehir.

„Jucătorii își doresc să demonstreze că pot presta un alt fotbal”, a declarat Alexandru Spiridon.

Naționala Moldovei și naționala Turciei s-au întâlnit de nouă ori. Moldova a fost învinsă de șapte ori, iar două partide au fost încheiate la egalitate.

Meciul dintre Turcia și Moldova, din cadrul preliminariilor Campionatului European din 2020, va fi deservit de o brigadă de arbitri din Ucraina. 

La centru va arbitra fostul fotbalist în vîrstă de 41 de ani Serhii Boiko, asistat de concetățenii săi Semen Șlonciak și Igor Alokhin. Al patrulea arbitru a fost delegat Mikola Balakin.

Atacantul moldovean Vitalie Damașcan nu va evolua în meciul cu Turcia. Jucătorul a revenit deja în Italia, la clubul Torino.

Publicația italiană "Toro News", anunță că fotbalistul acuză dureri de coapsă.

Vă reamintim că Damașcan a ieșit la schimb în miciul cu Franța în minutul 59 și i-a oferit pasa de gol lui Ambros la reușita acestuia.

De asemenea, a devenit cunoscut că nu a făcut deplasarea în Turcia cu naționala nici fundașul clubului „Milsami”, Artur Crăciun.

209
Tagurile:
rezultat, Meciul Moldova Turcia
Тема:
Meciul Moldova - Turcia (5)
Tematic
Șeful FIFA: Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia - "cel mai bun din istorie"
De ce naționala de fotbal a Moldovei nu poate face "minuni"


Загрузка...