Incendiu la un depozit de motorină

Incendiul de la Ciocana: Un depozit cu motorină a fost distrus

85
Inspectoratul General pentru Situații de Urgență vine cu noi detalii despre incendiul de la depozitul de pe strada Vadul lui Vodă din Capitală.

CHIȘINĂU, 7 iun  - Sputnik. Un depozit cu motorină și o mașină de model Mitsubishi au fost distruse în totalitate după incendiul din această după amiază. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență informează că la fața locului au fost îndreptate șase echipaje de intervenție.

„Ajunși la fața locului pompierii au stabilit că focul a cuprins un depozit unde au fost păstrate 700 litri de motorină. Datorită intervenției operative a echipelor de intervenție arderea a fost localizată la ora 15:08. De asemenea în timpul intervenției, salvatorii au evacuat 2 butelii de gaz din interiorul încăperii afectate, astfel evitând producerea unei explozii. Conform IGSU, în urma incendiului nici o persoană nu a avut de suferit, iar flăcările au distrus depozitul cu motorină, dar și un autovehicul de model Mitsubishi”, precizează ofițerul de presă al IGSU, Liliana Pușcașu.

Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior de specialiști. Incendiul a izbucnit la un depozit situat pe strada Vadul lui Vodă 100 din municipiul Chișinău.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 14:48 și a fost localizat la ora 15:08. Fumul dens a putut fi observat din mai multe sectoare ale Capitalei. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

85
Tagurile:
incendiu devastator, pericol de incendiu, Incendiu, nou incendiu
Ministrul de Interne la PTF Leușeni-Albița

Ministrul interimar de Interne, la vama Leușeni: Ce s-a întâmplat

160
Ministrul interimar al Afacerilor Interne a efectuat o vizită de lucru la punctul de trecere a frontierei de stat Leușeni-Albița.

CHIȘINĂU, 12 iun - Sputnik. Intensificarea eforturilor de fluidizare a traficului transfrontalier în perioada estivală a fost unul dintre subiectele abordate în cadrul vizitei de lucru a ministrului interimar de Interne la punctul de trecere a frontierei de stat Leușeni-Albița. Astfel, în cadrul discuțiilor cu polițiștii de frontieră s-a atras atenția asupra problemelor întâmpinate de către aceștia la locul de muncă, dar și planificarea acțiunilor concrete pentru perioada de vară, atunci când se atestă un flux sporit de călători.

S-a decis ca angajații IGPF să acorde o atenție sporită nevoilor specifice ale unor categorii de cetățeni, cum ar fi copiii, femeile, bătrânii și persoanele cu dizabilități, precum și să fie amenajată o pistă de trecere specială pentru aceștia.

„Familiile cu copii, bătrânii, persoanele cu dizabilități și pasagerii de pe rutele internaționale nu trebuie să stea prea mult în rânduri la punctele de trecere. Este necesar de implicarea maximă la controlul trecerii frontierei de stat și să facem tot posibilul ca oamenii să nu se rețină prea mult din drumul lor”, a menționat Pavel Voicu.

În contextul vizitei, polițiștii de frontieră au prezentat și date despre fluxul traversărilor de călători și mijloace de transport de la începutul lunii iunie 2021. Astfel, în primele zece zile a lunii curente a fost înregistrat un număr de 252 395 de traversări, comparativ cu perioada analogică a lunii mai curent, numărul vizibil este în creștere, fiind înregistrate 233 758 de traversări, fapt ce demonstrează că o dată cu începutul verii, fluxul crește. Este de menționat că o astfel de creștere a fost înregistrată și în perioada analogică a anului 2020.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

160
Tagurile:
vama leuseni, Ministerul Afacerilor Externe, Interne
Tematic
Frontiera moldo-română va fi supravegheată de drone?
VIDEO: Poliția de Frontieră sărbătorește 29 de ani de activitate


Загрузка...
Președintele Vladimir Putin

Putin: Știința rusă și-a demonstrat forța prin crearea vaccinului ”Sputnik V”