Cătușe

Trei moldoveni, aflați în căutare internațională, au fost extrădați în țară

78
(reînnoit 14:44 02.06.2021)
Trei moldoveni au fost extrădați în Republica Moldova după mai mulți ani de căutare internațională. Unde se ascundeau.

CHIȘINĂU, 2 iun - Sputnik. Un moldovean, dat în căutare internațională încă din 2016 a fost extrădat în Republica Moldova din Azerbaidjan. Bărbatul a fost condamnat pentru săvârșirea furturilor în proporții deosebit de mari pe teritoriul raionului Soroca. Acesta ar fi furat din mai multe case obiecte din aur în sumă de peste 200 de mii de lei.

Făptașul a fost condamnat la opt ani de închisoare. Reținerea condamnatului a fost posibilă ca urmare a acțiunile întreprinse de ofițerii de investigații ai INI împreună cu organele de drept din Azerbaidjan.

Un alt moldovean, de 37 de ani, a fost extrădat din Ungaria. Acesta a fost anunțat în căutare în anul 2018 de Inspectoratul de poliție Râșcani, pentru comiterea infracțiunilor de furt și jaf.

Cel de-al treilea, în vârstă de 25 de ani, originar din raionul Criuleni, anunțat în căutare internațională pe canalele Interpol în anul 2019, a fost extrădat din Polonia.

Acesta era anunțat în căutare în baza unei cauze penale pentru „Răpirea unei persoane, săvârșite de două persoane cu aplicarea armei”. Bărbatul a fost adus în țară cu un avion și plasat în Penitenciarul nr.13 pentru punerea în executare a sentinței de judecată.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

78
Tagurile:
închisoarea, 7 ani închisoare, închisoarea Goian
Accident

Trei moldoveni au murit într-un teribil accident produs în județul Cluj

32
(reînnoit 20:25 23.06.2021)
În după-amiaza zilei de miercuri, trei cetățeni moldoveni și-au pierdut viața într-un grav accident rutier produs în județul Cluj, România. Ambasada Republicii Moldova la București se află în contact cu autoritățile române.

CHIȘINĂU, 23 iun – Sputnik. În teribilul accident care s-a produs astăzi în apropierea orașului Huedin, județul Cluj, și-au pierdut viața doi adulți și un minor din Republica Moldova. Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene informează că este vorba de un bărbat în vârstă de 28 de ani, o femeie în vârstă de 29 de ani și un copil în vârstă de 6 ani.

În accident au fost implicate unui automobil și un camion. Totodată, o a patra persoană, cetățean moldovean, din automobilul implicat în accident a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca. Este vorba de un minor în vârstă de 10 ani, Băiatul este conștient, fiindu-i oferite îngrijiri medicale, precizează sursa.

Ambasada Republicii Moldova la București se află în contact cu autoritățile române pentru obținerea informațiilor privind circumstanțele producerii accidentului, precum și contactarea familiilor îndoliate.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

32
Tagurile:
România, Cluj, morți, moldoveni, accident
Tematic
Accident cu implicarea unei ambulanțe pe o stradă din Chișinău: Imagini de la fața locului
Grav accident rutier în Sângerei: Sunt victime - Video


Загрузка...
Мужчина оплачивает автомобильное топливо на одной из автозаправочных станций

Metodologia de calcul a prețurilor la carburanți, adoptată în regim de urgență detalii