Antrenamente in forța BDS “SCORPION”

Ultimă oră: Doi ofițeri ai Inspectoratului Național de Investigații, reținuți

222
(reînnoit 13:45 01.06.2021)
Doi angajați ai Inspectoratului Național de Investigații au fost reținuți, cu puțin timp în urmă, de CNA și procurorii anticorupție, într-un dosar de corupere pasivă.

CHIȘINĂU, 1 iun – Sputnik. Ofițerii INI au fost denunțați la linia națională anticorupție de către un bărbat, care a declarat că doi polițiști i-ar fi cerut bani pentru a-l scăpa de un dosar penal. 

Potrivit CNA, denunțătorul ar fi fost intimidat de către polițiști pe parcursul câtorva zile, somându-l să le dea mită pentru a nu-l trage la răspundere pe pretinse fapte de escrocherie pe care i le incriminau. Ofițerii ar fi insistat, în repetate rânduri, ca bărbatul să le transmită 500 de euro, telefonându-l și fixându-i întrevederi. El a mai spus că ofițerii INI l-ar fi amenințat că în cazul în care nu le dă banii, îl vor reține.

În acest caz a fost inițiată o urmărire penală pentru corupere pasivă, iar cei doi polițiști au fost reținuți și plasați în izolatorul CNA pentru 72 de ore. Dacă le va fi demonstrată vinovăția, ei riscă închisoare, pedeapsă penală și privarea de dreptul de a ocupa funcții pentru o perioadă determinată de timp.

De precizat că ofițerii Centrului Național Anticorupție au desfășurat astăzi percheziții la Inspectoratul Național de Investigații. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

222
Tagurile:
reținere polițist, reținere CNA, reținere
Tematic
Reținere în nordul țării cu ajutorul angajaților BDS ,,Scorpion”
Focuri de armă la frontiera de stat: Misiune specială de reținere a doi tineri
Eva Timuș

Ieri copil inocent - azi o divă: Cum arată acum Eva Timuș - poze incendiare pe Instagram

34
Toată lumea o cunoaște pe interpreta moldoveancă Eva Timuș, care a cucerit publicul la concursurile muzicale „Golos. Deti” și „Vocea României”, însă puțini știu cât de mult a crescut între timp și că s-a transformat într-o adevărată divă.

Interpreta din Republica Moldova Eva Timuș își șochează fanii pe Instagram, unde postează aproape zilnic fotografii incendiare, în ipostaze provocatoare. 

În timp ce unii internauți apreciază ținutele sexy în care apare, alții o critică dur, neacceptând faptul că tânăra nu mai e fetița inocentă de ieri, care a cucerit publicul la „Vocea României” și „Golos. Deti”.

„Mai ieri un copil, azi pozează goală pentru like...”, a scris un internaut într-un comentariu la o poză postată de Eva Timuș pe Instagram. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

34
Tagurile:
incendiare, poze, Instagram, Eva Timuș


Загрузка...
Bătaie

Video: Ca în vestul sălbatic: Elevi din țara noastră, implicați într-o bătaie în România

84
(reînnoit 14:41 14.06.2021)
Cinci elevi ai Școlii Naționale a Agenților de Penitenciare, originari din Republica Moldova, au fost implicați într-o încăierare, la un bar. Întâmplarea sa fost filmată de un localnic.

BUCUREȘTI, 14 iun – Sputnik, Georgiana Arsene. Cinci elevi din Republica Moldova, de la Școala Națională a Agenților de Penitenciare, s-au bătut într-un bar din Târgu Ocna.

Întâmplarea s-a petrecut sâmbătă, 12 iunie 2021, în jurul orei 20.05, când poliția a fost chemată să intervină.

Întregul eveniment a fost filmat de un localnic, care spune că tinerii au provocat totul, după ce au consumat alcool în exces.

”Bătaie ca în Vestul Sălbatic provocată de elevii moldoveni de la Școala Națională de Administrație Penitenciară Târgu Ocna în Cartierul Tisesti. Altercația a avut loc după consumul excesiv de alcool”, a explicat cel care a filmat întreg evenimentul.

Motivul scandalului nu este cunoscut.

Reprezentanții Școlii de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna spun că, pentru gestionarea incidentului a fost apelat Serviciul 112, iar organele abilitate s-au prezentat la fața locului.

”În prezent, desfășoară procedurile specifice cu privire la cercetarea incidentului”, informează reprezentanții instituției, potrivit bacau.net, link la care poate fi vizualizată și înregistrarea VIDEO (atenție, limbaj necenzurat).

Referitor la starea de sănătate a elevilor, aceasta este bună.

De asemenea, la nivelul școlii urmează să fie demarată procedura de cercetare disciplinară cu privire la comportamentul școlarilor în comunitate.

Reprezentanții instituției menționează faptul că, în cadrul școlii naționale, sunt școlarizați 260 elevi, din care 20 pentru Administrația Națională a Penitenciarelor din Republica Moldova.

Oficialii instituției au dat asigurări că, în funcție de evoluția evenimentelor, vor reveni cu noi informații.

Aceștia și au subliniat faptul că instituția de învățământ menționată dezaprobă orice comportament contrar normelor de conduită socială din partea elevilor, ”drept pentru care va trata cu maximă seriozitate orice comportament necorespunzător din partea elevilor școlarizați de către instituția noastră”.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

84
Tagurile:
România, Republica Mooldova, elevi
Tematic
Focuri trase într-un sat găgăuz: Sunt victime


Загрузка...