centrul COVID-19 Chișinău MoldExpo

Număr surprinzător de mic de cazuri noi de COVID

303
(reînnoit 16:57 30.05.2021)
Ministerul Sănătății anunță că astăzi au fost înregistrate alte 45 de cazuri noi de COVID-19. Totodată, trei persoane au pierdut lupta cu boala nemiloasă.

CHIȘINĂU, 29 mai - Sputnik. Alți 45 de oameni au fost diagnosticați cu COVID-19, după efectuarea a 5 130 de teste. Din numărul total de cazuri, patru sunt de import. Persoanele au adus boala din Finlanda, Italia și Marea Britanie. Un caz este în rândul angajaților din sănătate.

Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 255 105.

În spitalele din țară sunt internați 525 de pacienți, dintre care 85 sunt în stare extrem de gravă, iar 12 intubați. Datele mai arată că acasă se tratează 1 068 de oameni.

Totodată, astăzi alte 109 persoane s-au vindecat de noul coronavirus. De la începutul pandemiei, peste 247 de mii de persoane au fost tratate de COVID-19.

Totodată, alți trei bolnavi au murit din cauza complicațiilor date de COVID-19. Este vorba despre doi bărbați și o femei, cu vârstele cuprinse între 50 și 67 de ani. 

Bilanțul total al deceselor în țara noastră a ajuns la 6 100.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

303
Tagurile:
decese, cazuri

Naționala Rusiei a pierdut în fața Danemarcei la EURO 2020

28
Echipa națională a Danemarcei într-un duel încrâncenat a învins echipa Rusiei în meciul din runda a treia din grupele EURO 2020.

CHIȘINĂU, 22 iun - Sputnik. Naționala Rusiei a pierdut în fața echipei daneze în meciul din turul al treilea din grupele Campionatul European și nu a putut intra în play-off.

Întâlnirea a avut loc pe stadionul Parken din Copenhaga.

Meciul s-a încheiat cu un scor de 4:1 în favoarea danezilor. Golurile au fost marcate de Mikkel Damsgaard, Yussuf Poulsen, Andreas Christensen și Joakim Mehle.

La echipa rusă a marcat Artem Dzyuba, care a valorificat un penalty.

Potrivit rezultatelor rundei a treia, rușii s-au situat pe ultimul loc în clasamentul grupei B. Danezii au urcat pe poziția a a doua datorită faptului că naționala finlandeză a pierdut în fața Belgiei într-un meci care s-a desfășurat paralel.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

28


Загрузка...
Electricitate

Consumatorii din sectorul Botanica din Capitală, fără curent electric

104
Mai multe cartiere din sectorul Botanica al capitalei au rămas fără curent electric din cauza unei pene la rețea. Informația ne-a fost confirmată de consumatorii din acest sector, dar și de operatorii companiei de distribuție care operează în Chișinău Premier Energy.

CHIȘINĂU, 21 iun - Sputnik. Operatorii Premier Energy au comunicat pentru Sputnik Moldova că în sector a avut loc o pană de proporție la rețelele de distribuție care a făcut imposibilă alimentarea cu curent a mai multor cartiere, inclusiv pe artera principală a sectorului - bulevardul Dacia.

Ei ne-au mai spus că mai multe echipe au intervenit pentru a repara rețelele. Reprezentații distribuitorului de curent electric au spus că au speranța ca problema să fie rezolvată chiar în această seară, dar eu refuzat să ne dea alte detalii.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

104
Tagurile:
rețea, pană de curent, Botanica, curent electric


Загрузка...