Natalia Gordienko

Natalia Gordienko: Au fost cele mai grele zile din viața mea

868
(reînnoit 13:44 23.05.2021)
Reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision 2021 revine în curând acasă. Aceasta a dezvăluit care va fi primul lucru pe care îl va face.

CHIȘINĂU, 23 mai - Sputnik. Natalia Gordienko, interpreta care a reprezentat Republica Moldova pe scena de la Rotterdam la concursul muzical Eurovision 2021, revine în curând acasă. Aceasta spune că primul lucru pe care îl va face își va cuprinde băiețelul rămas acasă. 


„În curând voi fi acasă și îmi voi îmbrățișa fiul meu iubit. Suntem foarte obosiți dar nu voi uita niciodată aceste zile superbe”, a scris Gordienko pe pagina sa de Facebook.

Aceasta a mai spus că aceste zile au fost cele mai grele din viața sa, din cauza pandemiei de COVID-19 și a măsurilor impuse de când a ajuns în Olanda. GOrdienko susține că a făcut tot posibilul să reprezinte țara cu demnitate și crede că i-a reușit. Artista a mulțumit tuturor celor care au susținut-o. Este vorba de cei care au dat votul pentru prestația ei, dar și pentru echipa cu care a mers la acest concurs.

Eurovision 2021 a fost câștigat de reprezentantul Italiei. Pe locul doi s-a clasat Franța, iar pe trei Elveția. Reprezentanții Islandei au primit locul patru, iar Ucraina este pe cinci. Reprezentanta Rusiei, Manizha a primit voturi care au clasat-o pe locul nouă în concurs. Republica Moldova, reprezentată în acest an de Natalia Gordienko s-a clasat pe locul al 13-lea. Artista din Republica Moldova a primit 12 puncte din partea juriului Bulgariei și a Rusiei, iar 10 puncte din partea Greciei.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

868
Tagurile:
natalia gordienko, cine este tatăl copilului Nataliei Gordienko, Eurovision
Тема:
Eurovision 2021: controverse, comentarii, prognoze (17)
Tematic
Eurovision 2021 în imagini: ținute spectaculoase și emoții vii
Maratonul vaccinării

Maratonul „De la student la student”: Mii de oameni vaccinați

13
(reînnoit 10:39 13.06.2021)
Peste două mii de oameni au fost vaccinați cu cea de-a doua doză de vaccin împotriva coronavirusului în cadrul maratonului „De la student la Student”.

CHIȘINĂU, 13 iun - Sputnik. Peste două mii de persoane au primit cea de-a doua doză de vaccin în cadrul Maratonului de imunizare „De la student la student”.

Astfel, rapelul cu Sinopharm și Pfizer a fost administrat la 2170 de persoane. Mai exact, este vorba de 1934 cu Pfizer și 236 cu Sinopharm. Totodată, alte nouă persoane au fost imunizate cu prima doză de vaccin AstraZeneca.

În procesul de vaccinare sunt antrenați medici de familie și asistenți medicali de la Clinica Universitară de Asistență Medicală Primară a USMF „Nicolae Testemițanu”, membri ai comunității universitare – cadre științifico-didactice de la catedrele clinice, medici-rezidenți, studenți și personal administrativ. Maratonul continuă și astăzi, 13 iunie, între orele 8:00-18:00.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

13
Tagurile:
Vaccinare, vaccinati, COVID-19


Загрузка...

OMS schimbă macazul: Ce spune despre proveniența coronavirusului