Ucrainence, reținute în Turcia după o sesiune nud pe un iaht - Video

188
(reînnoit 07:25 06.05.2021)
Un grup de ucrainene au fost reținute în Turcia după o sesiune foto nud pe un iaht. Una din femei: "Să nu o faceți în țările musulmane".

CHIȘINĂU, 5 mai – Sputnik. Un grup de femei tinere din Ucraina a fost reținut în Turcia pentru un comportament indecent, transmite presa turcă.

Potrivit uneia din domnișoare, ea și prietenii ei se aflau într-un iaht la țărmul orașului Göcek, provincia Muğla. Turiștii au decis să organizeze o sesiune foto nud. Gestul a fost filmat de persoanele de pe un vas din apropiere, iar imaginile au fost publicate în rețele de socializare, provocând o reacție furibundă în presa turcă. Prin urmare, turistele au fost chemate la poliție.

Femeia a amintit de o situație similară în Dubai, când un grup de tinere au pozat nud la balconul unui bloc din Dubai Marina. În cele din urmă, participantele la sesiunea foto au fost deportate acasă.

“Din câte ați înțeles, nu e recomandat să faceți poze nud în țările musulmane. Am înțeles acest lucru după cazul de pe balcon. Însă trebuie să comiți greșeli pentru a înțelege pe propria piele. Sau s-o faceți în locuri ascunse, fără a menționa adresa”, a declarat ea.

Potrivit tinerei, ea și prietenii ei se află în siguranță.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

188
Tagurile:
turcia

China: Operațiune de salvare în mina Shanxi - 13 persoane au rămas blocate

2
(reînnoit 15:16 12.06.2021)
Operațiunea de salvare în mina Shanxi din China unde, în urma inundațiilor, au rămas blocate 13 persoane.

O operațiune de salvare este în desfășurare în regiunea Daixian la o mină de fier în nordul Provinciei Shanxi din China.

Se crede că 13 persoane au fost blocate în interiorul minei din cauza inundațiilor care s-au produs în zonă. La fața locului au ajuns mai multe mașini de intervenție pentru a sprijini operațiunile de salvare.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

2
Tagurile:
mineri, salvare, mină, China


Загрузка...
Ministrul de Interne la PTF Leușeni-Albița

Ministrul interimar de Interne, la vama Leușeni: Ce s-a întâmplat

208
Ministrul interimar al Afacerilor Interne a efectuat o vizită de lucru la punctul de trecere a frontierei de stat Leușeni-Albița.

CHIȘINĂU, 12 iun - Sputnik. Intensificarea eforturilor de fluidizare a traficului transfrontalier în perioada estivală a fost unul dintre subiectele abordate în cadrul vizitei de lucru a ministrului interimar de Interne la punctul de trecere a frontierei de stat Leușeni-Albița. Astfel, în cadrul discuțiilor cu polițiștii de frontieră s-a atras atenția asupra problemelor întâmpinate de către aceștia la locul de muncă, dar și planificarea acțiunilor concrete pentru perioada de vară, atunci când se atestă un flux sporit de călători.

S-a decis ca angajații IGPF să acorde o atenție sporită nevoilor specifice ale unor categorii de cetățeni, cum ar fi copiii, femeile, bătrânii și persoanele cu dizabilități, precum și să fie amenajată o pistă de trecere specială pentru aceștia.

„Familiile cu copii, bătrânii, persoanele cu dizabilități și pasagerii de pe rutele internaționale nu trebuie să stea prea mult în rânduri la punctele de trecere. Este necesar de implicarea maximă la controlul trecerii frontierei de stat și să facem tot posibilul ca oamenii să nu se rețină prea mult din drumul lor”, a menționat Pavel Voicu.

În contextul vizitei, polițiștii de frontieră au prezentat și date despre fluxul traversărilor de călători și mijloace de transport de la începutul lunii iunie 2021. Astfel, în primele zece zile a lunii curente a fost înregistrat un număr de 252 395 de traversări, comparativ cu perioada analogică a lunii mai curent, numărul vizibil este în creștere, fiind înregistrate 233 758 de traversări, fapt ce demonstrează că o dată cu începutul verii, fluxul crește. Este de menționat că o astfel de creștere a fost înregistrată și în perioada analogică a anului 2020.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

208
Tagurile:
vama leuseni, Ministerul Afacerilor Externe, Interne
Tematic
Frontiera moldo-română va fi supravegheată de drone?
VIDEO: Poliția de Frontieră sărbătorește 29 de ani de activitate


Загрузка...