Imagine simbol

Fiscul atenționează! Pentru ce încălcare poți fi amendat în Moldova

158
(reînnoit 12:39 14.04.2021)
Serviciul Fiscal de Stat a emis un comunicat de presă în care anunță pentru ce încălcării oamenii s-ar putea alege cu amenzi.

CHIȘINĂU, 14 apr - Sputnik. Serviciul Fiscal de Stat anunță că 163 de persoane care au dat în chirie bunuri imobile cu încălcarea legislației au fost sancționate. Prin urmare, Fiscul a calculat suplimentar spre plată la buget aproape 146 de mii de lei plăți de bază, aproape 15 mii de lei penalități și amenzi de peste 29 de mii de lei. 

„Serviciul Fiscal de Stat continuă măsurile de conformare și informare a persoanelor fizice care transmit în locațiune bunuri imobile cu privire la obligațiile stabilite de actele normative în vigoare privind înregistrarea contractelor de locațiune”, menționează instituția. 

Pe parcursul anului trecut la Serviciul Fiscal de Stat au fost înregistrate 4 608 contracte de dare în locațiune.

În 2020, Fiscul a aplicat amenzi de zeci de mii de lei proprietarilor care dau în chirie imobile fără contract, respectiv fără plata impozitului pe venit de 7%.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

158
Tagurile:
amenzi, încălcare, FISC
Tematic
Anunț important de la Fisc: Este ultima zi în care mai poți face asta
Președintele rus Vladimir Putin

Putin, despre așteptările rușilor după încheierea războiului rece

14
Rusia spera că încheierea războiul rece va deveni o victoria comună pentru Europa unită, de la Lisabona până la Vladivostok, a scris Putin într-un articol semnat pentru presa germană.

BUCUREȘTI, 22 iun – Sputnik. Într-un articol publicat în săptămânalul german Die Zeit, președintele Rusiei, Vladimir Putin, a menționat că a existat o speranță că sfârșitul războiului rece va fi o victorie comună pentru Europa.

Articolul, textul căruia a fost publicat pe site-ul Kremlinului, este dedicat celor 80 de ani de la începutul Marelui Război pentru Apărarea Patriei.

Articol lui Putin, la 80 de ani de la invazia naziștilor în URSS: "Să fim deschiși, în ciuda trecutului" >>>

“Noi speram că încheierea războiului rece va fi o victorie comună pentru Europa. Părea că mai e puțin și va deveni o realitate visul lui Charles de Gaulle despre un continent unit, nu atât geografic “de la Atlantic până la Ural”, ci cultural și civilizational, de la Lisabona, până la Vladivostok”, se spune în articolul președintelui rus.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

14
Tagurile:
război rece, Rusia, Putin


Загрузка...
Salon pentru copii

COVID-19 în Moldova: Alte decese și cazuri noi de infectare

50
(reînnoit 17:42 22.06.2021)
Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale anunță datele actualizate privind situația epidemiologică din țara noastră.

CHIȘINĂU, 22 iun - Sputnik. Încă 45 de moldoveni au fost confirmați pozitiv la noul tip de coronavirus. Acesta este rezultatul efectuării a 5 591 de teste. Dintre acestea, patru sunt de import, din Rusia. Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 256 232 de persoane infectate de la începutul pandemiei acum mai bine de un an.

Printre cele 45 de persoane confirmate pozitiv în ultimele 24 de ore este și un medic. MInisterul Sănătății anunță că în cadrul instituțiilor medico-sanitare spitalicești sunt internați 156 pacienți confirmați cu infecția COVID-19.

Dintre aceștia 45 sunt în stare extrem de gravă, iar pentru nouă pacienți a fost necesară conectarea la aparate de respirație asistată. MSMPS informează că alte două persoane au decedat din cauza complicațiilor generate de COVID-19.

Este vorba de o femeie de 68 de ani din raionul Soroca și de un bărbat de 59 de ani din regiune transnistreană. Ambele persoane sufereau și de alte comorbidități. Bilanțul deceselor provocate de noul coronavirus a ajuns la 6 175 de oameni. Totodată, numărul persoanelor vindecate este de 249 250, după ce în ultimele 24 de ore alte 34 persoane au fost vindecate. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

50
Tagurile:
dezinfectare, infectare, coronavirus, COVID-19


Загрузка...