Poliția

Cine sunt primii moldoveni care au sfidat grosolan starea de urgență

287
(reînnoit 11:32 04.04.2021)
Patru bărbați sau ales cu amenzi pentru nerespectarea normelor anti-epidemice, dar și pentru un comportament agresiv cu oamenii legii. Aceștia au fost prinși în timp ce consumau băuturi alcoolice dintr-o sticlă. 

CHIȘINĂU, 4 apr - Sputnik. Se pare că unii au uitat de regulile sanitare și au decis să consume alcool din aceeași sticlă, mai ales în plină pandemie când riscul de infectare este foarte mare. Patru bărbați au fost surprinși de oamenii legii în timp ce consumau băuturi alcoolice în plină zi, în loc public.

Mai mult, aceștia au manifestat un comportament agresiv față de oamenii legii care le-au cerut să înceteze să consume băuturi spirtoase în public. Ofițerii le-au întocmit procese contravenționale pentru consumul de băuturi alcoolice în loc public, pentru nerespectarea măsurilor de profilaxie, prevenire și combatere a bolilor epidemice, dar și pentru comportamentul agresiv și grosolan față de oamenii legii. 

Poliția a menționat că nu tolerează o asemenea atitudine și le solicită cetățenilor să dea dovadă de un comportament respectuos față de ofițeri, dar și față de cetățeni. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

287
Tagurile:
măsuri, încălcare, Poliție, stare de urgență

Naționala Rusiei a pierdut în fața Danemarcei la EURO 2020

17
Echipa națională a Danemarcei într-un duel încrâncenat a învins echipa Rusiei în meciul din runda a treia din grupele EURO 2020.

CHIȘINĂU, 22 iun - Sputnik. Naționala Rusiei a pierdut în fața echipei daneze în meciul din turul al treilea din grupele Campionatul European și nu a putut intra în play-off.

Întâlnirea a avut loc pe stadionul Parken din Copenhaga.

Meciul s-a încheiat cu un scor de 4:1 în favoarea danezilor. Golurile au fost marcate de Mikkel Damsgaard, Yussuf Poulsen, Andreas Christensen și Joakim Mehle.

La echipa rusă a marcat Artem Dzyuba, care a valorificat un penalty.

Potrivit rezultatelor rundei a treia, rușii s-au situat pe ultimul loc în clasamentul grupei B. Danezii au urcat pe poziția a a doua datorită faptului că naționala finlandeză a pierdut în fața Belgiei într-un meci care s-a desfășurat paralel.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

17


Загрузка...
Electricitate

Consumatorii din sectorul Botanica din Capitală, fără curent electric

102
Mai multe cartiere din sectorul Botanica al capitalei au rămas fără curent electric din cauza unei pene la rețea. Informația ne-a fost confirmată de consumatorii din acest sector, dar și de operatorii companiei de distribuție care operează în Chișinău Premier Energy.

CHIȘINĂU, 21 iun - Sputnik. Operatorii Premier Energy au comunicat pentru Sputnik Moldova că în sector a avut loc o pană de proporție la rețelele de distribuție care a făcut imposibilă alimentarea cu curent a mai multor cartiere, inclusiv pe artera principală a sectorului - bulevardul Dacia.

Ei ne-au mai spus că mai multe echipe au intervenit pentru a repara rețelele. Reprezentații distribuitorului de curent electric au spus că au speranța ca problema să fie rezolvată chiar în această seară, dar eu refuzat să ne dea alte detalii.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

102
Tagurile:
rețea, pană de curent, Botanica, curent electric


Загрузка...