Ustensile bisericești, foto simbol

”Este prima parte”: Ustensilele bisericești din Rusia au ajuns la lăcașul din Cișmichioi

45
În timpul apropiat, biserica din localitate trebuie să mai primească o parte din ajutorul umanitar în sumă de 500 de mii de ruble.

Comrat, 11 feb – Sputnik, Maxim Topal. Ajutorul umanitar a fost transmis de Fondul Public Internațional „Fundația Rusă pentru Pace” în cadrul programului caritabil „Pace și Cultură”.

După cum este menționat pe site-ul Bisericii Adormirea Maicii Domnului din satul Cișmichioi, raionul Vulcănești, ustensilele bisericești au fost aduse deja la destinație.

”Este prima parte a ustensilelor. În timpul apropiat, biserica noastră trebuie să primească cea de a doua parte a ajutorului în sumă de 500 de mii de ruble. Am convenit în această privință în octombrie 2020”, a menționat protoiereul Veaceslav Polizov.

Preotul le-a mulțumit tuturor celor care au fost implicați în această acțiune de binefacere.

Anterior, certificatul cu privire la transmiterea în dar a ustensilelor bisericești a fost oferit deputatului Fiodor Gagauz de către ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Federației Ruse în Moldova Oleg Vasnețov.
Amintim că în martie 2019 ustensile bisericești din Moscova au fost aduse de asemenea la Biserica Acoperământul Maicii Domnului din orașul Vulcănești.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

45
Tagurile:
Rusia, ajutor, dar, Biserica
Tematic
Ambasadorul rus a donat ustensile bisericești lăcașului din satul Cișmichioi
Poliția italiană

Doi copii și un bărbat au murit în urma focurilor de armă trase în apropiere de Roma

23
Primarul din Ardea, Mario Savarese, a comunicat că cel care a efectuat împușcăturile a fugit de la locul crimei, dar a fost găsit rapid de carabinieri.

CHIȘINĂU, 13 iunie - Sputnik. Doi copii mici și un bărbat au fost uciși în urna împușcăturilor efectuate de un bărbat înarmat duminică, în jurul prânzului, pe o stradă din orașul Ardea de lângă Roma, relatează RaiNews24.

Poliția italiană
© AFP 2021 / ANDREAS SOLARO

Anterior, a fost comunicat că aceștia au fost doar răniți.

Potrivit ultimelor informații, bărbault în vârstă a fost împușcat la fața locului, iar copiii de 3 și 8 ani au fost duși de urgență cu elicopterul de la Ardea la unul dintre spitalele de la Roma. Alessio D'Amato, responsabilul pentru Sănătății al regiunii Lazio a capitalei, le-a declarat reporterilor că copiii se află în stare gravă. Însă în scurt timp, surse din cadrul organelor de drept au comunicat că ambii copii au murit.

Primarul orașului Ardea, Mario Savarese, a declarat pentru RaiNews24 că bărbatul care a deschis focul a fugit de la locul crimei, dar a fost descoperit rapid de carabinieri. Acesta s-a baricadat în casă. Situația în oraș se află sub controlul autorităților. Se presupune că tragedia a avut loc în urma unui conflict banal. Potrivit presei internaționale, agresorul în vârstă de 30 de ani ar putea avea probleme psihice.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

23
Tagurile:
uciși, copii, împușcături, Roma, Italia


Загрузка...

Italia: Bărbat acuzat în legătură cu morții din camionul descoperit la Essex

27
(reînnoit 16:46 13.06.2021)
Un bărbat de 27 de ani a fost reținut lângă Milano în legătură cu moartea a 39 de imigranți găsiți în Essex, Marea Britanie, în 2019.

Filmarea prezentată public azi dimineață arată suspectul reținut de poliția italiană, fiind vorba despre un român.

Suspectul, Dragoș Damian, a fost acuzat de conspirație în a asista imigrarea ilegală, printre alte capete de acuzare.

În total, de 31 de bărbați și 8 femei, care aveau cetățenie vietnameză, și despre care se crede că erau muncitori imigranți fără acte, au fost găsiți decedați într-un camion în Essex, în octombrie 2019.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

27
Tagurile:
acuzat, reținut, român, Italia


Загрузка...