mireasă

Video: Ce spune mireasa moldoveanului ucis la propria nuntă

588
Soția moldoveanului ucis zilele trecute la propria nuntă, la Moscova, i-a adresat un mesaj emoționant mirelui care a decedat.

CHIȘINĂU, 25 ian - Sputnik. Tânăra care a rămas văduvă chiar a doua zi după nuntă a venit cu un mesaj emoționant adresat bărbatului său care a fost împușcat.

„Cum voi trăi oare fără tine, dragul meu?! Voi rămâne pentru totdeauna soția ta. Îți promit. Ești unicul meu bărbat. Suntem împreună pentru totdeauna. Pur și simplu fii alături, privește-mă de sus, iar eu voi îndeplini toate dorințele noastre pentru tine, pentru ca tu să fii mândru de mine. Somn liniștit, dragul meu, iar eu voi încerca să trec peste această durere”, a scris tânăra pe o rețea de socializare, unde a postat și un video de la nuntă. 

Ea a îndemnat oamenii să se ferească de cei care se prefac că sunt prieteni „și apoi împușcă, fără cruțare”. În comentarii, mulți i-au exprimat condoleanțe Cristinei, i-au urat putere și rezistență. 

Amintim că zilele trecute doi frați de 34 și 36 de ani din Republica Moldova au murit la Moscova, după ce au fost împușcați. Unul dintre ei era mire, iar ucigașul ar fi dintre invitați.

Din cele aproximativ șase împușcături, una a țintit inima mirelui care a decedat pe loc, scrie presa rusă. Cei doi moldoveni dețineau și pașaport rusesc.

Potrivit anchetatorilor, crima a fost comisă la petrecerea dată a doua zi după nuntă. Oamenii legii au deschis un dosar penal și afirmă că omorul a fost precedat de un „conflict între oaspeți”.

La Moscova au fost reținuți doi suspecți în acest caz - ambii sunt frați. În casa lor au fost efectuate percheziții.

Presa rusă scrie că soția unuia dintre suspecți era prietenă cu iubita victimei.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

588
Tagurile:
nuntă, ucis, moldovean, mireasă
Imagine din arhivă

Criza COVID-19: A fost constituit un consiliu consultativ pe lângă prim-ministru

49
(reînnoit 20:15 27.02.2021)
Având în vedere agravarea situației epidemiologice din țară, Guvernul a decis să instituie un consiliu consultativ de sănătate publică pe lângă prim-ministru.

CHIȘINĂU, 27 feb - Sputnik. Într-un comunicat de presă al Guvernului se menționează că instituirea Consiliului consultativ pe lângă prim-ministru a fost instituit în condițiile în care în ultimele zile se atestă un număr sportit de infectări cu COVID-19. 

În cadrul acestui consiliu vor fi oferite recomandări, expertiză și consultanță premierului interimar Aureliu Ciocoi în ceea ce privește gestionarea situației pandemice. 

Din acest consiliu fac parte conducători ai principalelor instituții medicale din țară, specialiști din domeniul medical, secretarul general al Guvernului Liliana Iaconi, consilierul prezidențial în domeniul sănătății Ala Nemerenco, reprezentanți ai organizaţiilor internaţionale și asociaţiilor din domeniul medical.

Amintim că vineri Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică a instituit regim special de activitate în toată țara, în perioada 1-15 martie, pentru a înceteni răspândirea virusului Covid-19.

Astfel, angajatorii din sectorul public, cât și din domeniul privat, vor trebui să organizeze activitatea personalului în așa mod, încât aceștia să nu fie supuși riscul de infectare cu COVID-19. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

49
Tagurile:
prim-ministru, consiliu, COVID-19
Tematic
Video, foto: Vaccinul împotriva COVID-19 din România a ajuns la Chișinău


Загрузка...
Imagine din arhivă

Munca de la distanță: Iată ce are dreptul facă angajatorul cu subalternii din 1 martie

167
(reînnoit 18:40 27.02.2021)
După ce ieri Comisia Națională Extraordinară pentru Sănătate Publică a decis să instituie regim special de activitate în perioada 1 - 15 martie, astăzi autoritățile sanitare din municipiul Chișinău au prezentat cadrul legal de reglementare a procesului.

CHIȘINĂU, 27 feb - Sputnik. Comisia Extraordinară de Sănătate Publică a municipiului Chișinău a descris într-o hotărâre adoptată sâmbătă, 27 februarie, cum va decurge procesul de muncă în sectorul public, cât și cel privat, în perioada regimului special de activitate. 

„Conducătorii entităților publice și private de pe teritoriul municipiului Chișinău vor asigura regim special de lucru prin atragerea la serviciu a personalului strict necesar pentru asigurarea funcționalității instituției și a personalului activitatea căruia necesită prezența obligatorie la serviciu”, se precizează în hotărârea Comisiei. 

Potrivit documentului, pentru personalul activitatea căruia nu necesită prezența obligatorie la locul de muncă, se vor asigura condiții de muncă la distanță. În acest caz, angajatorului i se oferă drepturi suplimentare de control al angajaților. 

„Angajatorul este în drept să verifice activitatea salariatului la domiciliu. Modalitatea concretă de realizare a controlului va fi agreată reciproc prin mijloacele de comunicare electronică”, se menționează în hotărâre. 

Vineri,  Comisia Națională Extraordinară pentru Sănătate Publică a decis ca în perioada 1 - 15 martie să fie instituit regim special de activitate. Astfel, angajatorii din sectorul public, cât și din domeniul privat, vor trebui să organizeze activitatea personalului în așa mod, încât aceștia să nu fie supuși riscul de infectare cu COVID-19. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

167
Tagurile:
angajator, lucru la distanță, distanță, muncă
Tematic
Îi vizează pe toți angajații! Regim special de muncă pentru bugetari și cei de la privat


Загрузка...