Trecere subterană

Încă trei pasaje subterane din Capitală intră în reparație: Iată din ce sector

62
(reînnoit 13:25 12.08.2020)
În următoarea perioadă vor fi reparate încă trei pasaje subterane din Capitală. De această dată, lucrările se vor desfășura în sectorul Buiucani.

CHIȘINĂU, 12 aug - Sputik. Primarul general al Chișinăului, Ion Ceban, a convocat în ședință toți pretorii pentru a evalua starea pasajelor subterane din Capitală. 

Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei, în prezent lucrările de reparație a pasajului de sub viaductul din sectorul Botanica sunt pe ultima sută de metri. Acestea au fost efectuate în proporție de 95 la sută. 

În cazul subteranei de la intersecția străzii Alecu Russo cu bulevardul Moscova din sectorul Râșcani al Capitalei a fost efectuat 50 la sută din volumul lucrărilor. 

Se află în reparație și pasajul de la intersecția bulevardului Dacia cu strada Teilor. Miercuri a început și reabilitarea subteranei din strada Alecu Russo.

Municipalitatea informează că în următoarea perioadă vor fi reparate încă trei pasaje subterane, pe lângă cele enumerate mai sus. Acestea se află în sectorul Buiucani al Capitalei: trecerea din Piața „Dimitrie Cantemir”, cea de pe strada Ion Creangă 74/1 și pasajul din Calea Ieșilor.

Lucrările de reabilitare a trecerilor subterane, desfășurate în prezent, sunt executate cu suportul unor agenți economici. În Chișinău sunt 20 de pasaje subterane.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

62
Tagurile:
Capitală, subterană
Tematic
O trecere subterană din Capitală va fi închisă: Iată de când
Monumentul Binecredinciosului Voievod Ștefan cel Mare și Sfânt

VIDEO: Monumentul lui Ștefan cel Mare poartă mască de protecție

63
Pe monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt din centrul Chișinăului a fost aplicată o mască de protecție în această dimineață. Pe aceasta era imprimată abrevierea denumirii unui partid politic.

CHIȘINĂU, 5 dec - Sputnik. Monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt din centrul Chișinăului purta în această dimineață mască de protecție cu însemnul Partidului Acasă Construim Europa. În fruntea acestei formațiuni politice se află fostul șef adjunct al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență Gheorghe Cavcaliuc.

Acesta a scris pe pagina sa de Facebook că în acest mod a vrut să atragă atenția asupra faptului că este necesară respectarea măsurilor de protecție împotriva COVID-19 și a spus că, în opinia sa, guvernarea nu a gestionat așa cum s-ar cuveni criza pandemică.

La scurt timp, serviciile specializate au intervenit la fața locului și au scos masca de protecție de pe monumentul lui Ștefan cel Mare. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

63
Tagurile:
mască, Ștefan cel Mare, monument
Tematic
FOTO: Un bust al domnitorul ''Ștefan cel Mare și Sfânt'' a fost inaugurat la IGSU


Загрузка...
Stradă

Video: Un șofer a uitat tragă frâna de mână - Unde a ajuns mașina

45
(reînnoit 13:18 05.12.2020)
Un șofer a uitat să tragă frâna de mână, iar mașina s-a ciocnit cu un alt automobil. S-a întâmplat aseară, într-un sens giratoriu din Capitală.

CHIȘINĂU, 5 dec - Sputnik. Pe internet au apărut imagini video în care se vede cum un șofer coboră din mașină, iar automobilul începe să se deplaseze singur în urmă. Cel mai probabil, conducătorul auto a uitat să tragă frâna de mână.

Speriat, bărbatul a fugit repede să oprească mașina, dar, ghinion, a căzut în timp ce încerca să apese pedala. Astfel, mașina a lovit un alt automobil din spate. 

Accidentul s-a produs aseară la sensul giratoriu de lângă Universitatea Ion Creangă din Capitală. În acele clipe, circulația rutieră era dirijată de un agent de patrulare.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

45
Tagurile:
chișinău, șofer, mașină
Tematic
Accident în lanț în Capitală: Trei mașini s-au ciocnit
Tragic: Un șofer de 19 ani din Soroca a murit într-un accident produs dimineață


Загрузка...