Un avion pe pista de decolare a unui aeroport, imagine din arhivă

Cursă specială pentru cetățenii ruși care au dorit revină în Rusia - Video

144
(reînnoit 15:37 26.03.2020)
Cetățeni ruși care se aflau în Moldova au revenit astăzi acasă cu o cursă charter. Sputnik Moldova a realizat o transmisiune live de la Aeroportul Internațional Chișinău.

CHIȘINĂU, 26 mart - Sputnik. O cursă charter i-a preluat astăzi cetățenii ruși care se aflau în Republica Moldova și au dorit să revină acasă. Despre asta a anunțat anterior și Autoritatea Aeronautică Civilă.

Zborul a fost operat de compania FlyOne. Avionul a decolat de la Chișinăi și aterizează pe Aeroportul Vnukovo din Moscova. 

Alte două curse charter Chișinău-Moscova vor fi operate mâine și poimâine de compania Air Moldova. 

Autoritatea Aeronautică Civilă atenționează în context că ar putea crește numărul cazurilor de escrocherie, inclusiv prin intermediul rețelelor de socializare, care țintesc persoane ce intenționează să revină acasă.

Acestora ar putea să li se ofere date false despre efectuarea unei curse charter, percepând plata în avans pe conturi deținute în diferite sisteme electronice de plăți cum ar fi PayPal, WebMoney etc.

În acest sens, pentru a nu cădea prada schemelor de escrocherie, Autoritatea Aeronautică Civilă sugerează tuturor cetățenilor să fie precauți și să se informeze privind zborurile charter care sunt efectuate din surse oficiale.

144
Tagurile:
Chișinău-Moscova, specială, cursă
Tematic
Guvernul a autorizat mai multe curse aeriene charter: Iată lista
Noi curse charter au fost permise de autorități: Când vor fi efectuate zborurile


Загрузка...