reținere

Bătut și jefuit în plină stradă: Vezi unde s-a produs incidentul

129
(reînnoit 19:25 26.03.2020)
Un bărbat de 33 de ani din Capitală a fost băut și jefuit de doi tineri. Oamenii legii susțin că indivizii nu sunt la prima abatere de la lege.

CHIȘINĂU, 26 mart – Sputnik. Un bărbat de 33 ani de ani din Capitală a fost bătut și jefuit în plină stradă de către doi inivizi.

Bănuiții i-au aplicat mai multe lovituri victimei, după care i-au furat telefonul mobil, actele și banii. Prejudiciul este de 10 mii de lei. După ce făptașii s-au făcut nevăzuți, victima a sunat la 112.

La fața locului au venit polițiștii, dar și o ambulanță. Doctorii i-au acordat îngrijiri medicale bărbatului. Incidentul s-a produs în noaptea de 12 martie în sectorul Buiucani, dar suspecții au fost reținuți recent. 

Este voba despre doi tineri cu vârstele de 23 și 26 de ani din Chișinău. Fiind audiați de oamenii legii, bănuiții și-au recunoscut fapta.

Forțele de ordine au stabilit că aceștia nu sunt la prima abatere de la lege. Tânărul de 23 de ani era căutat de oamenii legii, pentru că trebuia să ispășească patru ani după gratii pentru huliganism. Astfel, imediat sentința i-a fost pusă în aplicare.

Acum, instituțiile de drept urmează să ia în calcul și această abatere de la lege. Iar tânărul de 26 de ani a fost reținut pentru 72 de ore și riscă până la șapte ani de pușcărie.

129
Tematic
Jaf la o bancă din Chișinău: Hoții au reușit să dispară cu tot cu bani
Jaf într-o farmacie: Un bărbat înarmat a furat toți banii


Загрузка...