Ion Chicu

Ion Chicu: Italia înregistrează primele succese în lupta împotriva COVID-19

402
(reînnoit 10:24 26.03.2020)
Numărul cazurilor de noi îmbolnăvire cu coronavirus este în scădere în Italia. Acest fapt a fost remarcat de către premierul Ion Chicu pe pagina sa de Facebook.

CHIȘINĂU, 26 mart - Sputnik. Premierul Ion Chicu a anunțat într-o postare pe pagina sa de Facebook că Italia înregistrează primele succese în reducerea cazurilor de îmbolnăvire cu COVID-19. Șeful Guvernului a remarcat că și la noi se va reuși declinul acestei năpaste. În context, oficialul a reiterat îndemnul către cetățeni de a sta acasă. 

,,Măsurile restrictive aduc rezultat! Se poate opri această năpastă și o vom opri! Trebuie puțină răbdare, trebuie de mai stat acasă’’ a scris premierul Ion Chicu.

Italia a devenit cel mai mare focar de coronavirus din Europa. Potrivit ultimelor informații, în această țară sunt în prezent 74 386 de cazuri de îmbolnăviri cu COVIDD-19.

Până acum s-au tratat 9 362 de oameni de coronavirus, iar 7 503 de persoane au decedat. Un număr mare de îmbolnăviri se înregistrează și în Spania  - peste 49 de mii, precum și în Germania - peste 37 de mii de cazuri. 

În Moldova, până în prezent au fost confirmate 149 de cazuri de contaminare cu COVID-19. Pe 17 martie, Parlamentul a declarat stare de urgență. O femeie care contractase coronavirusul a decedat o zimai târziu. Medicii au precizat că ea suferea de câteva boli cronice. În țara noastră au fost anunțate oficial două cazuri de însănătoșire după infectarea cu COVID-19.

402
Tagurile:
COVID-19, luptă, succes, Italia, Ion Chicu
Tematic
Coronavirus în Germania: 4.191 de noi cazuri în ultimele 24 ore, peste 30.000 în total
A devenit cunoscut rezultatul celui de-al doilea test la coronavirus efectuat de Merkel


Загрузка...